Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Testsúly kontrol   /  Anyagcsere fogyás tabletták

Anyagcsere fogyás Pills

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Ines Obregon (2021-07-08)
Anyagcsere fogyás Pills 

Mi anyagcsere?

A ciklus anyagcsere leírására a biokémiai reakciók és a folyamatok fordulnak elő bármely olyan élő szervezet (beleértve az embert is) a sejtek életben és teljesítő minden a folyamatok fenntartása (beleértve az egyre szaporodó és válasz a környezet). Egyéb feltételek szorosan kapcsolódó, a táplálkozás és a sejtek képesek megszerezni a tápanyagok.

Katabolizmust, és anabolikus

Szakértők megosztottság az anyagcsere katabolizmust , és anabolikuskét kategóriába. Katabolizmust utal, hogy a folyamat-ból ablak betörése legyőz nagy molekulák kisebb részecskék és a legtöbb esetben, felszabadító energia a folyamat során, miközben anabolizmust utal, kialakulása vagy más tápanyagok, amely a sejtek szükséges szintézise (általában katabolizmust nyert energia szükség).

Anyagcsere és fogyás

Fogyás szakértők eredményeként nyert katabolizmust folyamatok, levonva ebből a folyamatok a testünkben (anabolizmust) többi felhasznált energia energia mennyisége határozza meg. A fennmaradó energia tárolja az zsír vagy szénhidrát (glikogén) elsősorban a máj és izmok, így, ha a fennmaradó energia túlzott az ember fejlődik a túlsúly.

Hasonlóképpen néhány társbetegségeik vagy hormonális zavarok megváltoztathatja az anyagcsere, és az a személy lehet elhízásra, akkor is, ha ő eszik megfelelően.
Talán már hallott a "nagy" vagy "alacsony" anyagcsere, de mit jelent?

Bizonyos tényezők, mint a kor, a nemek, az öröklődés és a tömeg határozza meg, hogy a anyagcsere. Ahogy öregszünk, az anyagcsere lelassul, úgy becsülik, hogy anyagcsere csökken 5 %-os után a negyvenes években, és csökken 5 %-kal több minden évtized után (ami miatt a izom tömeg veszteség).

Kapcsolatban a nemek közötti férfi már több izomtömeg, mint a nők, így a férfiak éget kalóriák elősegít. Hasonlóképpen ha mi szülők vagy nagyszülők több izomtömeg, mi általában több sovány tömeg is.

Végül ami súly, azok az emberek, akik a nagy termetű és több sovány tömeg, több zsírt éget mint vékonyabb emberek. Ez azért logikus, töltenek több energia-hoz mozog magukat.

Bazális anyagcserét

Ezek a jellemzők határozzák meg a "Bazális anyagcserét" (BMR), azaz, a minimális mennyiség, az energia, hogy a szervezetnek szüksége van, hogy éget, alapvető feladatok ellátására. A bazális anyagcserét szerint változik az életmód minden személy számára, ez azt jelenti, ő napi szintű tevékenység. Összefoglalva a magas vagy lassú anyagcsere valójában azt jelenti, magas vagy alacsony BMR.

Anyagcsere fogyás Pills

Sajnos fogyás bonyolult, de a jó hír az, hogy tudod, hogy az anyagcsere. Az igaz, hogy néhány tényező, nem lehet módosítani, mint a kor, a nemek és az öröklődés, de mi megváltoztathatja más gyakorlat, bevitel, alvás, többek között, hogy jelentős hatással anyagcserét.

Mint láttuk, igaz, hogy néhány ember képes-hoz lefogy gyorsabb, mint mások, de az abszolút igaz az, hogy egy személy fog fogyni, ha ő képes-hoz éget több kalóriát, mint ő fogyaszt. Ez lehet tenni különböző módszerekkel, eszik kevesebb kalóriát, növelése a tevékenység, vagy mindkettő.

Hasonlóképpen egyes élelmiszerek és anyagcsere fogyás pills segíthet, hogy növeljék anyagcsere is. Például zöld tea és kávé a nagy zsírégetők amikor azok fogyasztanak reggelente, és rendszeres időközönként a nap folyamán. Egyéb ajánlott élelmiszerek a tojásfehérjét, sovány hús, chili paprika, teljes kiőrlésű gabonák, lencse és még ivóvíz.

Egyes tanulmányok bizonyították, hogy alacsony D-Vitamin szintje kapcsolatos súlygyarapodás, így a szakértők azt javasolják, beleértve az élelmiszer-és D-vitamin a kiegészítők a diéta.

Figyelembe anyagcsere súlya tabletták veszteség és eszik rendszeresen is ajánlott, lehetőleg kis étkezés a nap folyamán a stabilizálja a szinten a cukor a vérben és a BMR. További tudnivalók az anyagcsere fogyás pills 


comments powered by Disqus