Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Testsúly kontrol   /  Az elhízás okai a férfiaknál

Okai, az elhízás, a férfiak

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Ines Obregon (2021-07-08)
Okai, az elhízás, a férfiak  Elhízás az egyik a legnagyobb hozzájáruló tényezők, rossz egészségi állapot és egy leenged az élet minősége. Azok, akik elhízott van egy sokkal nagyobb kialakulásának kockázata szív-és érrendszeri betegségek és a rák bizonyos formái. Az elhízás okai sokoldalú és számos genetikai, környezeti.

A legtöbb esetben azonban elhízás okozta fogyasztása több kalóriát, mint égett. A fő oka az elhízás, a férfiak nem egyedi. Alul van egy pillantást a négy leggyakoribb kiváltó tényezők, amely elhízás előfordulása okoz a férfi lakosság.

Genetika

Mindenkinek van, hogy egy barátom, aki tud enni, amit akarnak, és soha nem megy fel egy másik nadrág mérete. Ennek oka a genetika. Mindenki születik egy egyedi anyagcsere. Szóval csak hogyan néhány ember lehet enni, amit akarnak nagy mennyiségben, és nem kell aggódnia a növekvő bél, vannak mások, akik óvatos, hogy a fajta élelmiszerek fogyasztanak, valamint a mennyiségek.

A variancia egyének metabolikus arány miatt fontos tudni, hogy tiéd is annak érdekében, hogy elkerüljék a túlzott evés. Ha anyagcsere túl alacsony, ez lehet a jele a pajzsmirigy problémák, és egy orvost kell konzultálni annak érdekében, hogy növelni metabolizmusátis.

Adag mérete

Az 1970-es évektől az átlagos adag mérete az éttermekben , és recept könyvek nőtte ki magát. Azt is folyamatosan növekszik, amely jelzi, hogy elhízás a férfiak csak akkor fog válni a probléma. Egyes tanulmányok kimutatták, a férfiak nagyobb a valószínűsége, hogy befejezze, mi kerül előttük, mint a nők.

Ennek köszönhetően a megnövekedett adagokat befolyásolja a férfi elhízás további. Még egy enyhe növekedése adagokat hatással lesz egy összesített súlya hónapokban és években.

Életmód

Életmód egy másik fő oka az elhízás, a férfiak. Sok férfi inaktívvá válnak, a húszas évek során amikor belépnek a munkaerő. Ez okozza a összeg-ból kalóriák ők éget, hogy menjen le. Ez különösen igaz az azon férfiak, munka munkahely, ahol ülnek, a legtöbb időt.

Ha továbbra is ugyanazt az összeget eszik, mint te, mielőtt egyre kevésbé aktív és a zsír lassan halmoz fel. Egy évben szerzett egy pár kiló nem tűnik soknak, de hozzáteszi, és gyakran vezet az elhízás és a további orvosi komplikációk. Életmóddal, például attól, hogy egyik vesz, a sport és a kültéri szabadidős tevékenységeket hatások elhízás.

Táplálkozás

Szemét élelmiszer - és gyorsétterem is megfizethető és könnyen elérhető a it's nem meglepő, hogy ez az egyik fő oka az elhízás, a férfiak. Gyorsétterem egy nagy hozzájáruló tényező, mert ez tele van kalória, és az egyszerű szénhidrátok.

Ezek az ételek magas kalória tartalma teszi az ételt, járjon el az öröm központok az agyban, hogy a fogyasztók jól-lét érzése. Ez az oka a mértéktelen evés élelmiszerek gyors egy gyakori jelenség. Férfiaknak meg kell próbálnia elkerülése dzsunka élelmiszerek, és megtalálja a módját, hogy csökkenti az étvágyat és csökkenti a kalória-bevitel.

Hogyan lehet csökkenteni az étvágyat és elhízás megakadályozása érdekében? 


comments powered by Disqus