Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Testsúly kontrol   /  Étvágy és fogyás

Étvágytalanság és fogyás

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Ines Obregon (2021-07-08)
Étvágytalanság és fogyás 

Étvágytalanság és fogyás

Étvágytalanság és a fogyás együtt jár kéz a kézben. Nem tudja kezelni a fogyás nélkül az étvágy ellenőrzésére. Itt fogunk beszélni, hogyan tud csinál csak amit. Mi is beszélni, egy alacsony kalóriatartalmú étrend fontosságát.

Sok ember olvassa ezt úgy fogja érezni, hogy a fogyás lehetséges, és még nem lehet már feladta. Nem hiszem, egy pillanatra, hogy a fogyás nem lehetséges. És van úgy, hogy lefogy. -A ' csak egy kérdés, akkor étkezés a jobb élelmiszerek, és egyre ellenőrzés alatt az étvágyat.

Étvágy és az éhezés

Beszéljünk a különbség az étvágy és az éhezés. Étvágy az a vágy az élelmiszer. Pontosan ez az, aminek hangzik. Azzal az óhajjal, hogy enni valamit a tested. Lehet, hogy ki az unalom vagy egyszerűen egy szokás rövid idő csinálás valami, mint a tévénézés. Éhezés , másrészt egy kémiai reakció, hogy az inzulin szintje a vérben. Egyszerűen fogalmazva, ha az inzulin szintet elér egy bizonyos ponton, a szervezet azt mondja, itt az ideje enni. Egy sor kémiai reakciók kerül sor, és kezdődik, hogy éhes. Mindenki tudja, extrém éhség érzés ideges, és talán még egy kicsit könnyű élén. Ennek oka az a kémiai reakció miatt alacsony inzulin szintje a szervezetben.

Eszik egy alacsony kalóriatartalmú étrend elengedhetetlen a fogyás. Fontos, hogy eszik kevesebb kalóriát, mint amennyit fogyaszt, ha túlsúlyos. Ez a Hogyan veszítsünk el tömeg idővel. A test éget a zsír, kalória, az élelmiszer helyett. Fogyni mindig megvan, kevesebb kalóriát fogyasztanak, akkor a segítségével. Ez azt eredményezi, hogy a szervezet használ kalória zsír formájában raktározódik. Az eredmény az a nadrág és más érzés egy kicsit bő ruhákat. Valami, mindenki amit birtokol tapasztalt fogyás ismeri túl jól.

Hogyan kell az étvágyat?

Hogyan eszik kevesebb kalóriát, amikor az étvágyat az irányítást? Ez a kérdés egy csomó túlsúlyos emberek, akik maguknak. A megoldás része az, hogy megtanulják, hogyan kell az étvágyat. Megvan, hogy reteach magad, hogyan kell enni. Ez nem mint őrült, mint hangzik. Az új egészséges életmód sok módosításokat igényel.

Étrend csak egyikük és van talán némi gyakorlat tartogat az Ön számára is. Megvan, hogy éget el a kalóriákat, és az egyetlen módja, hogy gyakorlása. Tanulás önkontroll nehéz, de ez egy értékes lecke, hogy mindenkinek szüksége van. Nem az első, és akkor biztosan nem lesz az utolsó, hogy elveszti, ha látják, hogy egy tortát. A különbség az, hogy hamarosan már az erőt, hogy azt mondják, hogy a tortát nem.

Tanulás, hogyan kell az étvágyat, időt vesz igénybe. A legtöbb ember kell egy eszköz, hogy segítsen nekik az út mentén. Az eszköz az étvágycsökkentőkformájában érkezik. Adok neked, az erőt, hogy megtanulják, hogyan kell az étvágyat. Tanult gyakorlat, és nem jön, egy éjszakán keresztül.

Ez az oka étvágycsökkentők egy jó megoldás. Akkor kapsz arra, hogy kap egy megfogás-ra az étvágyat, ami az első lépés a vezérléshez. Ott lesz képes szembenézni a tömeg veszteség célok fejét a, és végül is képes arra, hogy pozitív változást az életedben.

Megtanulják, hogyan kell az étvágyat 


comments powered by Disqus