Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Testsúly kontrol

Súlyszabályozás

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Ines Obregon (2019-02-01)
Súlyszabályozás A súlykontroll odébegy, és a kalóriák ennek az egyenletnek a részét képezik. Hóbort étrend ígérheti meg, hogy a számolás szénhidrát, vagy eszik egy hegy grapefruit teszi a font leesik. De amikor a fogyás, ez kalória, hogy számít. Fogyás jön le, hogy több kalóriát éget, hogy veszel be. Ezt úgy teheti meg, hogy csökkenti az ételekből és italokból származó extra kalóriákat, és növeli a fizikai aktivitás által elégetett kalóriákat.

Ha megérted, hogy az egyenlet, készen állsz, hogy állítsa be a fogyás céljait, és egy tervet elérni őket. Ne feledd, nem kell egyedül csinálnod. Beszéljen orvosával, családjával és barátaival támogatásért. Is, tervezze meg az intelligens: Előre, hogyan fogja kezelni a helyzeteket, hogy kihívást jelent a megoldás és az elkerülhetetlen kisebb kudarcok.

Ha súlyos egészségügyi problémák miatt a testsúly, orvosa javasolhatja súlycsökkentő műtét vagy gyógyszerek az Ön számára. Ebben az esetben Önnek és orvosának alaposan meg kell vitatnia a lehetséges előnyöket és a lehetséges kockázatokat.

Egészséghírek között

Vesztes 2-3 kg súly szinte felére csökkenti a kockázatot a 2-es típusú cukorbetegség

Posted on csütörtök, november 12, 2020

Vesztes néhány kilogramm súlya majdnem felére csökkenti az emberek kialakulásának kockázatát 2-es típusú cukorbetegség - szerint egy nagyszabású kutatási tanulmány által vezetett Norfolk és Norwich Egyetemi Kórház és a University of East Anglia.

Nafamostat mesylate kezdetben csökkenti a SARS-CoV-2 vírus terhelés hörcsögök, tanulmány megállapítja,

Posted on csütörtök, november 12, 2020

A kutatók azt találták, hogy nafamostat mesylate, amikor beadni az orrüregben a szíriai hörcsögök, csökkentheti a kezdeti SARS-CoV-2 vírus terhelés az orrukban. Ez a hatás azonban átmeneti volt, és további vizsgálatokra van szükség a klinikailag jelentős hatások meghatározásához. A kutatócsoport eredményei elérhetők a preprint szerver bioRxiv *.

A tüdőben lévő mikrobák befolyásolhatják a tüdőrák progresszióját és a prognózist

Posted szerdán, november 11, 2020

Alsó sor: A tüdő dúsítása orális kommenzális mikrobákkal előrehaladott stádiumú betegséggel, rosszabb prognózissal és tumorprogresszióval járt tüdőrákban szenvedő betegeknél.Testsúly kontrol
comments powered by Disqus