Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Testsúly kontrol

Súlykontroll

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Ines Obregon (2019-02-01)
Súlykontroll A testsúly kontroll egy egyensúlyozást, és a kalória része az egyenletnek. FAD táplálkozás is megígérhetem, hogy számolás szénhidrát vagy eszik egy hegyi grapefruit teszi a font lehull. De mikor jön a fogyás, ez kalória, hogy a gróf. Fogyás jön le, hogy égő több kalóriát, hogy vegye be Megteheti, hogy csökkenti az extra kalória az élelmiszer és italok és a növekvő kalória a fizikai aktivitás.

Ha megérti, hogy az egyenlet, készen állsz, hogy állítsa be a súlycsökkentő célokat , és a tervet, hogy elérje őket. Ne feledd, nem kell egyedül csinálni. Beszéljen orvosával, családjával és barátaival a támogatásért. Is, tervez Szúró: meglát hogyan youll ' fogantyú helyzet amit kihívás-a határozat és a elkerülhetetlen kicsi kudarcok.

Ha komoly egészségügyi problémák miatt a testsúly, az orvos javasolhatja súlycsökkentő műtét, vagy gyógyszereket az Ön számára. Ebben az esetben Önnek és kezelőorvosának alaposan meg kell vitatnia a lehetséges előnyöket és a lehetséges kockázatokat.

Egészséghírek

Egészségügyi ellátások a "Dry január"

Kifüggesztett kedden, január 14, 2020

Egy új év gyakran azt jelenti, egy listát a határozatok a változás, mint például tartózkodik az alkoholfogyasztás, a dohányzás abbahagyása, vagy az élet egészségesebb életmód. Az egyik, "Dry január" vált rendkívül népszerű, mert motiválja az embereket, hogy tartózkodjanak az alkoholfogyasztás 30 napig, legalábbis.

Vesztes Tongue FAT javítja alvási apnoe

Kifüggesztett -ra hétfő, január 13, 2020

Az orvosok már tudják, hogy a fogyás lehet hatékony kezelés javítása alvási apnoe, bár ennek okait még tisztázatlan maradt. Most, az új kutatások felfedte, hogy a nyelv csökkenése a zsír a kulcsa annak, hogy miért zsírégetést segít abban az esetben az obstruktív alvási apnoe (rész).

Sinai-hegy orvosok hangsúlyozzák annak fontosságát, hogy a korai felismerés, a kezelés a pajzsmirigy-betegség

Posted on vasárnap, január 12, 2020

Január pajzsmirigy tudatosság hónap, és az orvosok a Hilda és J. Lester Gabrilove osztály endokrinológia, cukorbetegség és a csontbetegség és a Tanszék otolaryngology-fej-nyaki sebészet a Mount Sinai egészségügyi rendszer is hangsúlyozva a fontosságát, hogy tudatában vannak a tünetek, amelyek kapcsolatban lehetnek a pajzsmirigy-betegség.Testsúly kontrol
comments powered by Disqus