Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Testsúly kontrol

Súlykontroll

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Ines Obregon (2019-02-01)
Súlykontroll A testsúly kontroll egy egyensúlyozást, és a kalória része az egyenletnek. FAD táplálkozás is megígérhetem, hogy számolás szénhidrát vagy eszik egy hegyi grapefruit teszi a font lehull. De mikor jön a fogyás, ez kalória, hogy a gróf. Fogyás jön le, hogy égő több kalóriát, hogy vegye be Megteheti, hogy csökkenti az extra kalória az élelmiszer és italok és a növekvő kalória a fizikai aktivitás.

Ha megérti, hogy az egyenlet, készen állsz, hogy állítsa be a súlycsökkentő célokat , és a tervet, hogy elérje őket. Ne feledd, nem kell egyedül csinálni. Beszéljen orvosával, családjával és barátaival a támogatásért. Is, tervez Szúró: meglát hogyan youll ' fogantyú helyzet amit kihívás-a határozat és a elkerülhetetlen kicsi kudarcok.

Ha komoly egészségügyi problémák miatt a testsúly, az orvos javasolhatja súlycsökkentő műtét, vagy gyógyszereket az Ön számára. Ebben az esetben Önnek és kezelőorvosának alaposan meg kell vitatnia a lehetséges előnyöket és a lehetséges kockázatokat.

Egészséghírek

Növényi alapú étrend is gyógyítani a rheumatoid arthritis

Posted on péntek, szeptember 13, 2019

A legújabb felülvizsgálat elfogadásával a növényi alapú étrend jól enyhíti a duzzadt ízületek és fájdalom a rheumatoid arthritis (RA).

Felmérés: sok orvos felkészülve, hogy segítse a betegek cukorbetegség megelőzésére

Kifüggesztett szerdán, szeptember 11, 2019

A kutatók azt mondják, hogy az általános Belgyógyászati folyóirat megállapításairól szóló jelentésben a 1 000 véletlenszerűen kiválasztott PCP-k felmérése szerint a csoport jelentős hiányosságokat tárt fel a kockázati tényezőkről, a diagnosztikai kritériumokról és az ajánlott irányítási/ prediabéteszes megelőzési gyakorlatokra.

Gut Microbiome és IBD-a kapcsolat talán a diéta szerint tanulmány

Kifüggesztett szerdán, szeptember 11, 2019

Egy új tanulmány kimutatta, meggyőző bizonyíték arra, hogy a gyulladásos bélbetegség vagy IBD szorosan kapcsolódik a bél mikrobiális környezetben, amely megváltoztatható a vényköteles étrendet. A Microbiome az emberi bél gyűjteménye az egészséges és hasznos baktériumok, amelyek segítik a több funkció a test, beleértve fejlesztése és karbantartása a mentelmi jog.Testsúly kontrol
comments powered by Disqus