Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Testsúly kontrol

Súlykontroll

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Ines Obregon (2019-02-01)
Súlykontroll A testsúly kontroll egy egyensúlyozást, és a kalória része az egyenletnek. FAD táplálkozás is megígérhetem, hogy számolás szénhidrát vagy eszik egy hegyi grapefruit teszi a font lehull. De mikor jön a fogyás, ez kalória, hogy a gróf. Fogyás jön le, hogy égő több kalóriát, hogy vegye be Megteheti, hogy csökkenti az extra kalória az élelmiszer és italok és a növekvő kalória a fizikai aktivitás.

Ha megérti, hogy az egyenlet, készen állsz, hogy állítsa be a súlycsökkentő célokat , és a tervet, hogy elérje őket. Ne feledd, nem kell egyedül csinálni. Beszéljen orvosával, családjával és barátaival a támogatásért. Is, tervez Szúró: meglát hogyan youll ' fogantyú helyzet amit kihívás-a határozat és a elkerülhetetlen kicsi kudarcok.

Ha komoly egészségügyi problémák miatt a testsúly, az orvos javasolhatja súlycsökkentő műtét, vagy gyógyszereket az Ön számára. Ebben az esetben Önnek és kezelőorvosának alaposan meg kell vitatnia a lehetséges előnyöket és a lehetséges kockázatokat.

Egészséghírek

Vágó körül 300 kalóriát egy nap védi a szív még a karcsú felnőttek

Posted on péntek, július 12, 2019

Az új adatok egy két éves Duke egészségügyi tárgyalás azt sugallja, amikor a vágás a kockázatot a gyilkos betegségek, mint a cukorbetegség és a szívbetegség, mindig van hely a fejlődésre.

Máj zsír biomarker szinten kapcsolódó anyagcsere egészségügyi ellátások gyakorlása, tanulmány megállapítja,

Kifüggesztett -ra csütörtök, július 11, 2019

Míg a genetika és más tényezők, mint a kor és a szex hozzájárul minden egyén válasza gyakorolni, keveset tudunk a biológiai mechanizmusok, amelyek a fizikai aktivitás jár a jótékony változásokat a szervezetben.

"Közlekedési lámpa" élelmiszer -címkéket kapcsolódó csökkentésére kalória vásárolt a kórházi alkalmazottak

Kifüggesztett -ra csütörtök, július 11, 2019

Egy új tanulmány szerint Massachusetts General Hospital nyomozók ma megjelent JAMA Network Open, közzététele Journal az American Medical Association, azt mutatta, hogy a címkézés az élelmiszer -választás a kórházban cafeteria egyszerű "közlekedési lámpa" a relatív egészségi értékükre utaló szimbólumok az alkalmazottak által vásárolt kalóriák csökkenésével voltak összefüggésben, és az étrendi változásokat két éven keresztül fenntarták.Testsúly kontrol
comments powered by Disqus