Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Testsúly kontrol

Súlykontroll

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Ines Obregon (2021-01-03)
Súlykontroll A súlykontroll egy kiegyensúlyozó aktus, és a kalória része ennek az egyenletnek. Hóbort diéta ígérheti, hogy számolás szénhidrát vagy eszik egy hegy grapefruit teszi a font leesik. De amikor a fogyás, ez a kalória, hogy számít. Fogyás jön le, hogy több kalóriát éget, hogy veszel be Meg tudod csinálni, hogy csökkenti az extra kalóriát az élelmiszerek és italok és növeli a kalóriát égett a fizikai aktivitás.

Ha egyszer megérted ezt az egyenletet, készen állsz, hogy állítsa be a fogyás céljait, és egy tervet, hogy elérje őket. Ne feledd, nem kell egyedül csinálnod. Beszéljen orvosával, családjával és barátaival támogatásért. Is, terv okos: Előre, hogyan fogja kezelni a helyzeteket, amelyek kihívást jelentenek az elhatározást, és az elkerülhetetlen kisebb kudarcok.

Ha önnek súlyos egészségügyi problémái vannak a testsúlya miatt, kezelőorvosa súlycsökkentő műtétet vagy gyógyszereket javasolhat Önnek. Ebben az esetben Önnek és kezelőorvosának alaposan meg kell beszélnie a lehetséges előnyöket és a lehetséges kockázatokat. 

2018.

Ebola túlélő lehet, hogy megkezdte a legújabb járvány -- 5 évvel később

Posted on 2021. március 16. kedd

Egy genetikai elemzés megállapította, hogy a jelenlegi guineai ebolajárvány valószínűleg a 2014-2016-os járvány túlélőjével kezdődött, akinek a heréi szunnyadó vírust rejtenek.

Több ország felfüggeszti az AstraZeneca vakcina használatát

Posted on 2021. március 15. hétfő

Több ország is felfüggesztette az AstraZeneca COVID-19 vakcina kifejlesztését, mert a jelentések szerint a vakcina vérrögökhöz köthető.

"Race Gap" a szív egészsége alig változott az elmúlt 20 évben

Posted on 2021. március 15. hétfő

Új kutatások azt mutatják, fekete amerikaiak, akik élnek a vidéki területeken két-háromszor nagyobb valószínűséggel halnak meg a cukorbetegség és a magas vérnyomás, mint a fehér vidéki emberek.Testsúly kontrol
comments powered by Disqus