Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Testsúly kontrol

Súlykontroll

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Ines Obregon (2019-02-01)
Súlykontroll A súlykontroll egy egyensúlyozást, és kalóriát egy része az egyenletnek. FAD táplálkozás is ígérem, szénhidrát számolás, vagy eszik grapefruit hegy hogy lehull font. De amikor a fogyás, kalória számít. Fogyás jön le, hogy több kalóriát égető. Megteheti, hogy azáltal, hogy csökkenti az extra kalória származó élelmiszerek és italok, és egyre nagyobb kalória égett a testmozgást.

Ha egyszer megérted, hogy az egyenletben, készen áll a fogyás célok , és hogy a terv elérte őket. Ne feledje, hogy ne kelljen csinálni egyedül. Beszéljen a orvos, a család és a barátok a támogatás. Ezenkívül terv intelligens: előre, hogyan fogja kezelni helyzeteket, hogy kihívást jelent a megoldása, és a kisebb elkerülhetetlen kudarcok.

Ha súlyos egészségügyi problémák miatt a testsúly, orvosa javasolhatja a súlycsökkentő műtét vagy gyógyszeres kezelés az Ön számára. Ebben az esetben Ön és orvosa kell alaposan megvitatják a lehetséges előnyök és a lehetséges kockázatokat. 

Egészséghírek

Gépi tanulási megközelítés a biológia, a máj és a vesék fényt derít toxin expozíció után

Posted on péntek, március 15, 2019

Potenciálisan káros vegyi anyag-expozícióra valósul meg az élet. Őseink, szembenéz-val természetesen előforduló toxinok, alakult ki a mechanizmusok méregteleníteni, és kiutasítani a káros anyagokat.

Zöld tea csökkenti az elhízás, egészségügyi kockázatok az egerek

Posted on csütörtök, március 14, 2019

Zöld tea csökkenti az elhízás , valamint számos gyulladásos biomarkerek kapcsolódik a rossz egészségi állapot, egy új tanulmány.

A tanulmány azt mutatja, hogyan szabályozó molekulák biztosítja a megfelelő mennyiségű vér sejtek

Posted on szerda, március 13, 2019

A szervezetnek szüksége van, hogy hozzon létre egy folyamatos ellátás a vérsejtek, hogy adja meg a forgalomba. Vérsejtek kezdve a szövetek oxigén-ellátása, küzdeni a fertőzések ellen, és lehetővé teszi a vér alvadási, kár funkciók széles választékával rendelkezik.Testsúly kontrol
comments powered by Disqus