Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Testsúly kontrol

Súlyszabályozás

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Ines Obregon (2019-02-01)
Súlyszabályozás A súlykontrollegy kiegyensúlyozó aktus, és a kalóriák része, hogy az egyenlet. Hóbort étrend megígérheti, hogy számolás szénhidrát vagy eszik egy hegy grapefruit teszi a font leesik. De amikor a fogyás, ez kalória, hogy számít. Fogyás jön le, hogy több kalóriát éget, hogy szed. Meg tudod csinálni, hogy azáltal, hogy csökkenti az extra kalóriát az élelmiszerek és italok és a növekvő kalóriát égetett a fizikai aktivitás.

Ha megérted ezt az egyenletet, készen állsz arra, hogy beállítsd a súlycsökkentő céljaidat, és tervet készíts az elérésükre. Ne feledd, nem kell egyedül csinálnod. Beszéljen orvosával, családjával és barátaival a támogatásért. Is, terv okos: Előre, hogyan fogja kezelni a helyzeteket, hogy kihívást jelent a megoldás, és az elkerülhetetlen kisebb kudarcok.

Ha súlyos egészségügyi problémák miatt a testsúly, orvosa javasolhatja fogyás műtét vagy gyógyszerek az Ön számára. Ebben az esetben Önnek és orvosának alaposan meg kell beszélnie a lehetséges előnyöket és a lehetséges kockázatokat.

Egészséghírek

Laboratóriumi egerek lehetnek különbségek a vékonybél mikrobiom, mint az emberek

Posted on péntek, február 14, 2020

Egyre nagyobb az egyetértés abban, hogy a bél mikrobiom részt vesz számos szempontból a fizikai és mentális egészség, beleértve a kialakulását Parkinson-kór, sclerosis multiplex, és még néhány viselkedést.

Georgia állam kutatója kap $ 1.67 000.000 szövetségi támogatást, hogy tanulmányozza a bél mentelmi jog

Posted on vasárnap, február 09, 2020

Dr. Tim Denning, a Georgiai Állami Egyetem Orvosbiológiai Tudományok Intézetének professzora és társigazgatója négy éves, 1,67 millió dolláros szövetségi támogatást kapott annak tanulmányozására, hogy az immunológiai út hogyan befolyásolja a gyulladásos jelzőt a bél, amely krónikus emberi betegségekhez, például gyulladásos bélbetegséghez vezethet.

Rákelleni vegyület csökkenti a zsírt elhízott egerek

Posted on csütörtök, február 06, 2020

Eric Prossnitz, PhD, és csapata reméli, hogy segítsen 93 millió elhízott amerikaiak elleni küzdelem a zsír.Testsúly kontrol
comments powered by Disqus