Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Testsúly kontrol

Súlyszabályozás

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Ines Obregon (2019-02-01)
Súlyszabályozás A súlykontroll odébegy, és a kalóriák ennek az egyenletnek a részét képezik. Hóbort étrend ígérheti meg, hogy a számolás szénhidrát, vagy eszik egy hegy grapefruit teszi a font leesik. De amikor a fogyás, ez kalória, hogy számít. Fogyás jön le, hogy több kalóriát éget, hogy veszel be. Ezt úgy teheti meg, hogy csökkenti az ételekből és italokból származó extra kalóriákat, és növeli a fizikai aktivitás által elégetett kalóriákat.

Ha megérted, hogy az egyenlet, készen állsz, hogy állítsa be a fogyás céljait, és egy tervet elérni őket. Ne feledd, nem kell egyedül csinálnod. Beszéljen orvosával, családjával és barátaival támogatásért. Is, tervezze meg az intelligens: Előre, hogyan fogja kezelni a helyzeteket, hogy kihívást jelent a megoldás és az elkerülhetetlen kisebb kudarcok.

Ha súlyos egészségügyi problémák miatt a testsúly, orvosa javasolhatja súlycsökkentő műtét vagy gyógyszerek az Ön számára. Ebben az esetben Önnek és orvosának alaposan meg kell vitatnia a lehetséges előnyöket és a lehetséges kockázatokat.

Egészséghírek között

2-es típusú cukorbetegség gyakoribb az amerikai indiánok és alaszkai bennszülöttek

Posted on csütörtök, május 28, 2020

2-es típusú cukorbetegség (T2D) érinti az amerikai indiánok és alaszkai bennszülöttek körülbelül háromszorosa az arány a fehér amerikaiak, és szorosan kapcsolódik az aránytalanul magas aránya a szív-és érrendszeri betegségek, mint a szívroham és a stroke szerint az American Heart Association tudományos nyilatkozat "Szív-és érrendszeri egészség az amerikai indiánok és alaszkai bennszülöttek," ma közzétett az Egyesület zászlóshajója folyóirat Circulation.

Az érzéstelenítők korai expozíciója alkoholfogyasztási rendellenességet okozhat serdülőknél

Posted on csütörtök, május 28, 2020

Korai expozíció érzéstelenítők teheti serdülők hajlamosabbak a fejlődő alkoholfogyasztás zavar (AUD), szerint az új kutatás binghamton Egyetem, State University of New York.

Időszakos böjt nem működik mindenki számára, tanulmány megállapítja,

Feladott kedden, május 26, 2020

Az elhízás globális egészségügyi probléma. 2016-ban a becslések szerint 650 millió ember volt elhízott, és ez a szám növekszik. Életmódbeli módosítás révén csökkentett kalória-bevitel és a fizikai aktivitás segíthet megfékezni az elhízást.Testsúly kontrol
comments powered by Disqus