Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Testsúly kontrol

Súlykontroll

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Ines Obregon (2021-01-03)
Súlykontroll A súlykontroll egy kiegyensúlyozó aktus, és a kalória része ennek az egyenletnek. Hóbort diéta ígérheti, hogy számolás szénhidrát vagy eszik egy hegy grapefruit teszi a font leesik. De amikor a fogyás, ez a kalória, hogy számít. Fogyás jön le, hogy több kalóriát éget, hogy veszel be Meg tudod csinálni, hogy csökkenti az extra kalóriát az élelmiszerek és italok és növeli a kalóriát égett a fizikai aktivitás.

Ha egyszer megérted ezt az egyenletet, készen állsz, hogy állítsa be a fogyás céljait, és egy tervet, hogy elérje őket. Ne feledd, nem kell egyedül csinálnod. Beszéljen orvosával, családjával és barátaival támogatásért. Is, terv okos: Előre, hogyan fogja kezelni a helyzeteket, amelyek kihívást jelentenek az elhatározást, és az elkerülhetetlen kisebb kudarcok.

Ha önnek súlyos egészségügyi problémái vannak a testsúlya miatt, kezelőorvosa súlycsökkentő műtétet vagy gyógyszereket javasolhat Önnek. Ebben az esetben Önnek és kezelőorvosának alaposan meg kell beszélnie a lehetséges előnyöket és a lehetséges kockázatokat. 

2018.

A szoptatás alternatívái

Posted on 2021. február 26. péntek

Bármilyen okból, néha a szoptatás nem a legjobb megoldás az új anyukák. Tudja meg, milyen alternatívák állnak az Ön rendelkezésére a baba számára.

DVT esetek és a COVID: Mik a linkek?

Posted on 2021. február 26. péntek

Az orvosok több vérrög esetet találtak, mint a DVT és a PE, a világjárvány alatt. Tudja meg, mi okozhatja ezeket a betegségeket, hogyan kapcsolódnak a COVID-19-hez, és milyen hatással lehetnek az egyesített betegségek.

COVID: Mentálhigiénés "járvány" a színes bőrű közösségekben

Posted on 2021. február 26. péntek

Közösségek színes arc hulláma mentális egészségügyi problémák eredményeként, hogy a világjárvány megváltoztatta az emberek kölcsönhatásban és gyászolni, szakértők figyelmeztetnek.Testsúly kontrol
comments powered by Disqus