Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Testsúly kontrol

Súlykontroll

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Ines Obregon (2019-02-01)
Súlykontroll A testsúly kontroll egy egyensúlyozást, és a kalória része az egyenletnek. FAD táplálkozás is megígérhetem, hogy számolás szénhidrát vagy eszik egy hegyi grapefruit teszi a font lehull. De mikor jön a fogyás, ez kalória, hogy a gróf. Fogyás jön le, hogy égő több kalóriát, hogy vegye be Megteheti, hogy csökkenti az extra kalória az élelmiszer és italok és a növekvő kalória a fizikai aktivitás.

Ha megérti, hogy az egyenlet, készen állsz, hogy állítsa be a súlycsökkentő célokat , és a tervet, hogy elérje őket. Ne feledd, nem kell egyedül csinálni. Beszéljen orvosával, családjával és barátaival a támogatásért. Is, tervez Szúró: meglát hogyan youll ' fogantyú helyzet amit kihívás-a határozat és a elkerülhetetlen kicsi kudarcok.

Ha komoly egészségügyi problémák miatt a testsúly, az orvos javasolhatja súlycsökkentő műtét, vagy gyógyszereket az Ön számára. Ebben az esetben Önnek és kezelőorvosának alaposan meg kell vitatnia a lehetséges előnyöket és a lehetséges kockázatokat.

Egészséghírek

Ingadozó súly változások is ismételje meg a második terhesség és megjósolni rossz eredmények

Kifüggesztett -ra csütörtök, november 14, 2019

Mindenki tudja, hogy egyre nagyobb súlyt során egy terhesség rossz, de klinikusok ritkán úgy súlygyarapodást és veszteséget az egyik terhesség a következő-különösen a normál súlyú nők.

A tanulmány megvizsgálja, mennyire hatékony a cukorbetegség kezelése

Kifüggesztett -ra csütörtök, november 14, 2019

Minden ötödik percben, valaki Ausztráliában diagnosztizálnak cukorbetegség. Ez Australia leggyorsabban növekvő krónikus állapota, de az előfordulási gyakorisága egyre többen hozzá táplálék-kiegészítőket, hogy étrendjüket abban a reményben, hogy csökkentsék a kockázatot a betegség.

Cedars-Sinai sebészek felderítése és eltávolítása 25 kilós rákos petefészek tumor

Kifüggesztett -ra csütörtök, november 14, 2019

Maria Robles Garcia volt benne, hogy kényelmetlen hasi tünetek nem okozta irritábilis bél szindróma vagy a túlsúly, nem számít, hogy ő a helyi orvosok többször mondtam neki, hogy volt a helyzet.Testsúly kontrol
comments powered by Disqus