Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Férfi egészség  /  Korai magömlés felnőtteknél

A felnőttek korai magömlés

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Lucas Botin (2019-08-30)
A felnőttek korai magömlés A jelenség a korai magömlés a felnőttek már nincs konkrét meghatározása. Ez is említett a korai magömlés kezdődött után 40 vagy a zavar, hogy az egész életen át.

Számít-e, milyen gyakran ön kívánatos volna nagyobb kitartás? És nem vagytok egyedül. A nemzeti társadalmi élet felmérés (NSLS) azt mondja, hogy, valójában, 30 %-a felnőtt férfi szenved a korai magömlés. Jó hírek amit-a ' nem egy betegség; az csak egy szexuális feltétele.

Bár a korai magömlés a felnőtt férfiak nem befolyásolja az általános egészség, mindig rosszul befolyásolja az állam a személy azért, mert ő nem tudja, hogy az elégedettség az ő kapcsolata. Ez érinti a magánélet, a személy. Tudod megáll aggódik most, van egy módja annak, hogy segít.

Kezelésére korai magömlés

Hogyan kell kezelni a felnőttek korai magömlés? Szabad megpróbál-hoz gondol-ból valami más, nem a szex, amely a munka, de az egyetlen dolog, ez nem az orgazmus intenzitása csökken. Talán azt hitted, a vényköteles gyógyszerek, de ez is drága, és gyakran a mellékhatása, ha idősebb, mint 40. Őszintén szólva mind a kettő teljesen felesleges. Ehelyett tudok adni néhány egyszerű tanácsot, amely segíthet, hogy élvezze szexet már.

Próbáljam meg, és az út mestere "kezdési és befejezési", ami segít elkerülni a korai magömlés. Képes megérteni, ha készen áll, hogy jöjjön, és megpróbál-hoz elhalaszt ez kell. A legegyszerűbb módja a gyakorlatban, hogy maszturbálni, és ha elég ügyes, Ön tudna megpróbál az Ön partnere. Képes felismerni pontosan abban a pillanatban az orgazmus előtt kell. Általában mellékelik a bizsergő érzés. Ha úgy érzi, hogy bármilyen stimuláció le kell állítani. Ha az érzékenység is csökken, stimuláció folytatni kell. Észre, hogy mennyi ideig csinálni, és akkor engedd meg magadnak, hogy befejezze.

-A ' nem könnyű, mint amilyennek látszik. A merevedés kaphat gyengébb; nincs semmi szokatlan, benne. Megy, és az orgona feszesebb lesz. Használja ezeket a szüneteket közösülés során szeretet és a csók.

Gyakorlatok a pénisz egészség

Pénisz egészség gyakorlatok a még egy kiváló módszer a magömlés késleltetése. Ez a technika segít a medencefenék izmait, is ismert, mint a PC izmok erősítése. Ha azt szeretné, hogy felfedezzék őket, megszünteti a vizelés midstream megérteni a pubococcygeus izmok. Végre a gyakorlatok a pénisz egészségügyi 10-szer minden egyes alkalommal, és csinál őket újra, mindaddig, amíg tudod. Idővel lesz képes-hoz csinál ez hosszabb. Próbáld ki, hogy az ilyen készletek, 3-szor naponta. Az eredmények lesz észrevehető, egy hónapban. Mi kellet volna csinálsz közösülés közben? Amikor arról, hogy ejakulátum, próbálja szorítani ezek az izmok, csakúgy, mint a start és stop testmozgás elsajátította.

A természetes egészség pótlékot is a sok segítséget, feltéve, hogy azt vásárolt egy megbízható szállítója. Szerves kiegészítők, amelyek a korai magömlés kezelésére annak biztosítása, hogy egy erősebb, keményebb és hosszabb erekciót. Mellett egyre nagyobb a kitartás is növeli a hatalom a orgazmus. Most, azt mondják, hogy nem akarod! És működik olyan jól, mint amilyennek hangzik-köszönhetően a gondosan kiválasztott összeállítás herbal szexuális Enhancer és aggódnia, mellékhatások nélkül.

Lehet, csoda, mi a fenti három módszer a jobb. Valójában mindannyian jó, de a legjobb azok kombinációja. Számos tanulmány azt mutatják, hogy minden esetben a korai magömlés a felnőttek körülbelül 95 %-os lehet kezelni segítségével ez a kombináció csak.

Ismerje meg, hogyan kell kezelni a korai magömlés 


comments powered by Disqus