Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Férfi egészség  /  Peyronie-betegség kezelési lehetőségek

Peyronie-kór kezelési lehetőségek. Mi a legjobb kezelés?

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Lucas Botin (2019-08-30)
Peyronie-kór kezelési lehetőségek. Mi a legjobb kezelés? Az egyének, hogy szenved pénisz görbület, számos különböző Peyronie-kór kezelési lehetőségek, amelyek hasznosak lehetnek a feltétellel,.

Mi a legjobb kezelés Peyronie-kór?

Mi a legjobb kezelés Peyronie-kór? Válaszolni erre a kérdésre, meg kell, hogy vizsgálja felül az összes Peyronie-kór kezelési lehetőségeket, és megtalálja az előnyeit és hátrányait. Íme néhány a lehetőségek, amit érdemes megvitatni az Ön egészségügyi szolgáltató , ha történetesen szenved ebben a betegségben. Ezek közé tartozik mind a sebészeti eljárások és a nem sebészeti kezelés Peyronie-kór.

Nézzük most felülvizsgálja ezeket a kezelési lehetőségek részletesen:

Vitaminok

Vitamins for Peyronie's Disease Treatment
Vitaminok a Peyronie-kór kezelése
Nincs sok kutatás, Hogyan vitaminok segíthetnek, ha szenved Peyronie-kór. Egy jó ökölszabály, hogy megbizonyosodjon róla, eszik egy nagyon egészséges étrendet. Ez magában foglalja a sok gyümölcsöt, zöldséget, sovány húsok, halak, diófélék, magvak, teljes kiőrlésű gabona, és a tejtermékek élelmiszerek.

Ez megadja a táplálkozás, hogy meg kell fenntartani az egészséges test és ez valószínűleg segít a Peyronie-betegség.

E-vitamin

Van egy-vitamin, hogy azt mondják, hogy elég sikeres kezelésében ezt a feltételt, és ez az E-vitamin. Egyes kutatók azt mutatják, hogy azok, akik az E-vitamin-hiány gyakran Peyronie-kór. Nincs végleges láncszem-hoz ez, de van összefüggés a hiánya E-vitamin és azokat, amelyek szenvednek a pénisz görbülete. Szerint számos kutatások és tanulmányok ez az egyik legjobb vitaminok a Peyronie-kór. Az
E-vitamin ismert, hogy segít megelőzni a hegszövet, és tulajdonságokkal, amelyek segítenek a vér tágítás, így ez tartja a véredényeket jó egészségben. Az E-vitamin is nagyon gyulladáscsökkentő.
Ez nem fedezték fel, hogy nagy mértékben, mint a kezelés Peyronie a betegség, de volt egy jelentést a 1993, hogy adták az amerikai National Institute of Health konferencián, amely azt mondta, hogy körülbelül a 99% az egyének, hogy az E-vitamin volt javulást a fájdalom, de mintegy 70%-a több mint 100 a férfiak, hogy részt vett a vizsgálatban nem volt semmilyen változást a tünetek után használt E-vitamin.

Az eredmények a tanulmány megállapították, hogy megbízhatatlan, de még mindig azt mondta, hogy az E-vitamin előnyös lehet azok számára, akik szenvednek Peyronie-kór.

E-vitamin-vizsgálatok

Egy új tanulmány zajlott januárjában 2013 és 70 férfiak szenvednek Peyronie-kór került két kezelési csoportban. Ezek az első csoportban kaptak E-vitamin és egyéb anyagok segítenek kezelni Peyronie-betegség. Az egyik anyag kaptak az úgynevezett verapamil, és ezt használják fel a lepedék építmény.

Ők is kaptak egyes gyógyszerek kezelésére gyulladás, valamint a fájdalom. Ezek a 2-es csoportban kapnak a kábítószer, de nem kaptak semmilyen E-vitamin. Részt vettek ebben a programban mintegy hat hónapig. Mentek keresztül a fájdalom értékelését, ultrahang a pénisz, és egy Iief vagy nemzetközi indexe erekciós funkció tanulmány.
Az egyik csoportban lévő plakett felépítés 50,2% volt, a második csoportban pedig 35,8%-kal csökkent. A csoport egy 96,6%-a férfi volt javulást a pénisz görbülete, miközben csak 48,4%-a csoport 2 javult pénisz görbülete. A csoport 1 IIEF pontszámok javult a nagy mozgásteret. A 2-es csoportban növekedett a plakk mérete.
A kutatók jelezték, miután ez a tanulmány, hogy a D-vitamin hasznos lehet kezelni Peyronie-kór és segített megállítani a betegség progresszióját. A kutatók azt mutatják, hogy az E-vitamin mellett más megközelítések segíthetnek kezelni ezt a feltételt. Vannak más kezelési lehetőségek, mint például az elektromos lökéshullám kezelés, pénisz Extenders, vákuumszivattyúk, injekciós kezelés, és a műtét lehetőségeket, amelyek kedvezőbb, mint egyszerűen az E-vitamin.

Peyronie kezelési gyakorlatok

Exercises for Peyronie's Disease Treatment
Gyakorlatok Peyronie-kór kezelése
A megfelelő gyakorlat rendszer hasznos lehet abban, hogy azok, akik szenvedtek Peyronie-kór. Akármi gyakorlás amit Ön vezet van haladó segít ön marad egészséges és tud jótétemény Ön-ban csökkentő fájdalom vagy más kérdés-val a feltétel.
Számos kezelési gyakorlatok, hogy meg tudod csinálni, hogy a pénisz, amelyek segíthetnek csökkenteni a fájdalmat és más kérdések, hogy szenved az alábbiakban jelzett.
Fontos, hogy beszéljen az egészségügyi szolgáltató, mielőtt ezeket a Peyronie a kezelési gyakorlatok , mert nem tudja, melyek hasznosak lehetnek, vagy ha segít az Ön egyéni állapotát.

Pénisz nyújtás gyakorlása Number One

Meg kell megragadni a pénisz mögött a fejét a pénisz. Ezután húzza ki egyenesen a tested, és tartsuk lenyomva a szakaszon 15 másodpercig , majd vissza, hogy egy nyugodt helyzetbe. Ezután kell ezt a különböző irányokba, mint a le, fel, balra, és jobbra. Meg kell tartani az egyes pozíciók 15 másodpercig.

Miután ezek a Peyronie kezelési gyakorlatokat végeztek meg kell masszázs pénisze, amíg nem kap az erekció. Sírnod kell megragad a bőgő-ból pénisz-val a mutatóujj és a hüvelykujj és forma egy kör szeret a rendben van jel. Be kell alkalmazni nyomást és tejet a pénisz a kezét az alapja, hogy a mirigyek, majd ismételje meg ezt a 10-szer.

Pénisz stretching gyakorlat száma két

Be kell alkalmazni kenőolaj a pénisz és a masszázs, amíg van egy félig erekció. Meg kell megragadni a pénisz a bázis a mutatóujj és a hüvelykujj alkotnak a Oké jel. Vigyen fel egy kis mérsékelt nyomást a pénisz az ujjak. Csúsztassa két ujját le a tengely a pénisz, és tartsa elég nyomást, amíg a feje a pénisz megduzzad vérrel.

Amikor eljut a fej közelében meg kell megragadni az alapot a mutatóujj és a hüvelykujj az Ön ellenkező kezét, és csúsztassa felé a maki területen. A mozgást mindkét kezével folytatni kell. Meg kell tennie 100 ismétlések e Peyronie a kezelési gyakorlatok az elején, majd a munka akár 200 ismétlések. Be kell állítani a gyakorlatot , ha úgy érzed kell ejakulátum.

Pénisz stretch száma három

Be kell használni a kezét, és fogja meg a petyhüdt pénisz a fejét, és alkalmazni elég nyomást, hogy tudja tartani, hogy lehetővé tegye a vér áramlását. Sírnod kell húz ez kifelé és nyúlik távoli mint te tud. Meg kell tartani ezt a szakaszon körülbelül három-öt percig.

Miután ezt meg kell pihenni kb 1 percig, majd ismételje meg a Peyronie a kezelési gyakorlat. A következő alkalommal, amikor ezt meg kell húzni le, fel, balra, és jobbra, majd ismételje meg a teljes folyamatot.

Peyronie-kór műtét

Surgery for Peyronie's Disease Treatment
Sebészet a Peyronie-kór kezelése
Műtét általában az utolsó lehetőség, amikor a Peyronie-kór, de előnyös lehet bizonyos esetekben. Íme néhány a műtéti lehetőségek , amelyek általánosan végzett ez a betegség.

Tunica Albuginea Plication

Van egy vékony réteg szövet, amely borítja egy részét a pénisz úgynevezett corpora cavernosa , és utalunk ezen a területen a Tunica albuginea.
A barlangszerű terület szivacsos szövet és ezen a területen kitölti a vér, amikor a férfi az erekció.
A plakk lesz formában belsejében a Tunica albuginea területen. A sebész fogja kiegyenesíteni a pénisz azáltal részeinek a Tunica albuginea és összecsukható ez a másik oldalon a pénisz görbülete. Egyes esetekben a részadagok eltávolításra kerülnek. A terület ezután varrott és ez tartja a pénisz egyenes.

Oltása és plakett bemetszése

Ha a feltétel elég súlyos, akkor ez a Peyronie-kór műtét néha végzik. Ahhoz, hogy a pénisz egyenesen ismét a sebész is vágjuk a lepedék lerakódások, majd töltse ki ezt a helyet a graft a bőrszövet. A graft származhat egy másik ember vagy állat.

Implantátum

Az implantátum lényegében egy pénisz fogpótlás. Ha egy férfi szenved merevedési zavar , valamint a Peyronie-zavar, hogy dönthet úgy, hogy a pénisz és a fogpótlás egészül ki. Ez az eljárás eltávolítja a Corpora cavernosa területen, és tedd implantátum hengerek ezen a területen, amely kiegyenesíti a péniszt.
A szivattyú és egy folyadék-tartály is lehet helyezni a herezacskó területen, amelyet használnak felfújja a pénisz implantátum. Amikor egy férfi azt akarja, erekció egyszerűen aktiválja a szivattyút, és ez újra engedje néhány folyadékot a tározó területet a palackokat. Amikor a férfi nem akarja az erekció már a folyadék áramlik vissza a tározó területén.

Szövődmények és mellékhatásai Peyronie-kór műtét

A típus Peyronie-kór műtét történik majd minden függ az anatómiája az ember és a betegség típusától, hogy van. Ott lehet a veszteség a pénisz érzékenysége, vagy néhány lerövidítése a hímvessző után az eljárások végzik. Szövődmények lehetnek pénisz fájdalom , valamint a merevedési zavar egyes esetekben.

Pénisz injekció

Injections for Peyronie's Disease Treatment
Injekciókat a Peyronie-kór kezelése
Egyes esetekben, gyógyszeres kezelés lehet beadni a pénisz , amely segíthet kezelni a pénisz görbülete. Ez a gyógyszer lesz fecskendeznek a plakk területre. Két anyag, amelyeket gyakran használnak interferon és verapamil. Ez segít megállítani a fejlesztését a kollagén a pénisz, mint ez a fehérje teszi ki a lepedéket. Ők is segítenek, hogy a lepedéket kisebb.
Van egy jelzés azonban a jelentések, hogy ez a két injekciós terápiák nem olyan előnyös, mint néhány más, nem sebészeti kezelések a Peyronie-kór.
Az FDA vagy az amerikai élelmiszer-és kábítószer-adminisztráció jóváhagyott egy injekciós gyógyszert Peyronie-kór december 2013, amely az úgynevezett xiaflex. Ez a gyógyszer nyert jóváhagyást kezelésére Peyronie betegsége. Ezt a gyógyszert adják a kezelés során, hogy tart négy ciklusra az Ön egészségügyi szolgáltató. Ez azt mutatja, némi ígéret kezelésében pénisz görbülete.

Egy másik lehetőség, hogy néha használják hyaluronsav. Megállapítást kapott , hogy segít csökkenteni a gyulladást a pénisz területén. Férfiak, hogy elment egy tanulmányt 2016 jelentett a Lapjában a szexuális orvostudomány, azt mondta, hogy azok, akik megkapták ezt a savas injekciót hetente egyszer több mint 10 hétig volt plakk mérete csökkent mintegy fele a férfiak, hogy részt vett a vizsgálatban.

A pénisz görbületét is csökkentették mintegy 10 fok sok az egyének. A férfiak is jelezték, hogy javult a szexuális elégedettség és a jobb erekció.

Pénisz vontatási eszköz

Device for Peyronie's Disease Treatment
Eszköz a Peyronie-kór kezelése
Vontató készülékek ma már gyakran kezelésére használják pénisz görbülete. Ezek az eszközök a továbbiakban a pénisz Extender, mert használják nyúlik a pénisz, hogy minél több hosszúságú a pénisz idővel.

Ez a pénisz vontatási eszköz Peyronie-kór kell viselni mintegy 6 hogy 9 óra minden nap, és segíthet kiegyenesíteni a pénisz. A berendezés akarat dolgozik igazi hatékonyan ha ez kopott részére egy kiterjedt idő időköz. Lehet
kissé nehézkes viselni, de ez gyakran tekintik a legjobb megoldás kezelésére Peyronie-kór.
Penis vontató készülék Peyronie-kór klinikailag bizonyított , hogy előnyös a legtöbb egyén számára. Sok klinikai kísérletek végeztek, hogy erősítse meg a hatékonyságát vontatási eszközök kezelésére pénisz görbülete.

Összefoglaló

Ezek közül néhány a legismertebb és megbízható Peyronie-kór kezelési lehetőségek. Mi a legjobb kezelés Peyronie-kór? Ez egy bonyolult kérdés, melyet egy egészségügyi szolgáltatónak kell megoldfoglalkoznia. Amellett, hogy a műtét, vannak is lehetőségek nem sebészeti kezelés Peyronie-kór és néhány is jobban működnek, mint mások az Ön egyéni kérdés.

Azonban meg kell jegyezni, hogy a pénisz vontató készülék számos jóváhagyást kapott a legújabb klinikai vizsgálatok és most ajánlott, mint a legjobb kezelési lehetőség a Peyronie-kór a legtöbb egészségügyi szakértők.

Szerezd meg a legjobb pénisz vontató eszköz 


comments powered by Disqus