Kezdőlap  /   Férfi egészség  /  Peyronie-kór a férfiak után 40

Peyronie-kór in Men után 40: tünetei, okai és kezelése

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Lucas Botin (2019-08-30)
Peyronie-kór in Men után 40: tünetei, okai és kezelése 

Mi az a Peyronie-kór?

A görbület a pénisz is nevezik Peyronie-kór , amely egy olyan állapot, amely hatással van a pénisz, és okozza, hogy meghajlítani egy rendellenes módon. Egyes ritka esetekben, akkor okoz merevedési zavar , amely, ha egy ember nem tudja fenntartani, vagy elérni a megfelelő merevedés. Az ok a Peyronie-kór úgy gondolják, hogy rostos hegszövet, amely fejleszti a bőr alatt a pénisz.

Peyronie-kór a férfiaknál után 40

Peyronie's Disease in Men After 40
Peyronie-kór a férfiaknál után 40
A feltétel hatással lehet a férfiak nem számít, milyen korú vannak, de körülbelül hat a 100 férfiak között, amelyek éves kor 40 és 70, ez sokkal gyakoribb. Ez Rita a férfiaknál, amelyek fiatalabbak, de néha megtörténhet a férfiaknál, amelyek a 30-as évek. Ez nem ismert, ha az esetek valóban magasabb, mint a megadott számokat, mert sok ember egyszerűen nem megy, hogy az egészségügyi ellátást nyújtó, ha van ez a feltétel, mert zavartan.
A számok azok, akik szenvednek Peyronie-kór valószínűleg növekedni fog, mert több ember fog látni, hogy az orvos a szexuális ügyekben, akkor ők a múltban.

Peyronie-kór vs normál görbület

A pénisz általában megfékezésére természetesen enyhén , és ez teljesen normális. Ezt hívják "normális görbületnek". Mi a különbség a Peyronie-kór és a normális görbület?

Ha a görbe a pénisz elég súlyos, fájdalmat okoz, vagy egyéb problémák, akkor lehet a fejlődését Peyronie-kór. Egy férfi lehet, hogy nehéz a közösülés, vagy lehet fejleszteni a merevedési zavar, ha szenved ettől a feltételtől.
Fontos, hogy egy egészségügyi szolgáltató, ha azt észleli, rendellenes hajlítás vagy fájdalom a pénisz, mivel ez lehet a jelzés, hogy te vagy a fejlődő ezt a feltételt.

Tünetei Peyronie-kór

A tünetek és jelei Peyronie-kór alakulhat lassan idővel. A pénisz is könyök kissé az első, majd egyre hangsúlyosabb idővel. Lehet könyök lefelé, oldalra, felfelé, vagy más irányba attól függően, hogy hol található a lepedék belsejében a pénisz. Amikor a pénisz egyenesen egy bizonyos ponton válhat elég szűk. A görbület javíthatja idővel, vagy lehet, hogy többnyire ugyanaz. Mindez mértékétől függ a feltétellel.

Symptoms of Peyronie's disease
Tünetei Peyronie-kór a férfiak után 40
Néhány gyakori tünetek a Peyronie-kór közé merevedési zavar, ha az ember nem tud az erekció, vagy fenntartani az erekció. Ott is a lepedék, amely fejleszti alatt a pénisz, és ez úgy érzi, mint a hegszövet. Úgy érezheti magát, mint egy lapos csomó vagy valamilyen kemény bőrt. Ez azt jelzi, hogy a feltétel jelen van a pénisz. Sok esetben, a fájdalom nem megy el fokozatosan idővel.
A feltétellel vezethet lerövidítése a pénisz, vagy az a személy, hogy esetleg fájdalmat, amikor elérik az erekció, vagy azok során orgazmust.

Okai Peyronie-kór

Mi okozza a Peyronie-kór nem teljesen érthető. Azt mondta, hogy nincs kár, hogy a kis erek a pénisz. Ez okozhatja a sportesemények, közösülés, vagy baleset. Ha fennáll a sérülés a pénisz sejtek, lehetnek csapdába belül a pénisz, és ez vezet a fejlődéséhez hegszövet. Ez olyan, mint mi történik, ha kap egy komoly vágott vagy más sérülés, és te balra hegszövet a bőrön utána.

A pénisz maga csöveket mindkét oldalon, amelyek szivacs-szerű, és hívjuk ezt a Corpus cavernosum. Ezek a csövek apró erek belsejében, és amikor a férfi szexuálisan izgatott, és válnak eldugult a vér, és ez okozza az erekció. Ezek a cavernosum ülni elasztikus szövet, amely a Tunica albuginea.

Causes of Peyronie's disease
Okai Peyronie-kór a férfiaknál után 40
Amikor a pénisz egyenesen ez van nyújtva, és ha van sérülés a pénisz a szöveti megsérülhet. Nem lehet tartós hegszövet, hogy alakul ki idővel, és Ez ahhoz vezethet, hogy Peyronie-kór a férfiak után 40.
A szövetek már nem nyúlik megfelelően, és ez vezet görbülete, vagy hajlítás a pénisz. Sok ember, hogy van valamiféle pénisz sérülés soha nem alakul ki Peyronie-kór, mivel nem fordul elő minden esetben.
Örökletes május szerepet játszik a feltétellel. Ha egy férfi a családban volt a feltétele előtt, akkor valaki más is kialakulhat a feltétellel,. Ez is ellát-hoz előfordul-ban régebb egyének mert mikor valaki amit ' régebb kap egy kár ők több valószínű-hoz heg mint a test meggyógyít. Egyes kutatók azt mutatják, hogy lehet, hogy az immunrendszer zavara egyes egyének okozza a feltételt.

Peyronie-kór kezelése

Számos kezelési lehetőségek állnak rendelkezésre, ha a Peyronie-kór a férfiak után 40. Ha az egyén még mindig tudja, hogy közösülés, vagy a fájdalom nem súlyos, akkor lehet kérni, hogy várjon, hogy ha a feltétel rosszabbodik, vagy jobb lesz.

A beteg általában arra kérik, hogy várjon körülbelül 12 hónappal, mielőtt bármiféle műtét lehetőségek megvitatására, mert sok esetben a feltétellel, hogy jobb az idő múlásával. Ha a feltétel elég súlyos, a beteg lehet adni gyógyszereket, hogy kezelje a fájdalmat kérdésekben.

Gyógyszeres kezelés

Itt van egy lista az FDA által jóváhagyott Peyronie-kór kezelésére gyógyszerek:

  • Xiaflex. Xiaflex vagy Clostridium hystolyticum olyan gyógyszer, amely kap a betegeknek, ha azok több mint 30 °-os görbület a pénisz, amikor egyenesen.
  • A tamoxifen. Tamoxifen egy gyógyszert, hogy néha adni, mert csökkentheti görbület, fájdalom, és a csomók belsejében a pénisz néhány betegnél.
  • Collagenase. Ez egy olyan enzim, amely csökkenti a méretét pénisz lepedék és néha eltávolítani ezt a plakettet összesen.

Injekciók

Csökkentésére pénisz görbület, injekciók néha adott a péniszbe. Ez a kezelés általában több hónapig is eltarthat. A szövet belsejében a pénisz lehet bontani úgy, hogy a görbület csökken.

Ott csak a kis tanulmányok végzett a siker arány a pénisz injekciót. Egyes orvosok azt mutatják, hogy perforál a bőrt a pénisz okozhat elváltozások, és ez ösztönözheti fejlődését plakk növekedését.

Műtét

Ha valaki szenved Peyronie-kór nem tudja, hogy közösülés, akkor a urológus is ajánlom műtét lehetőségeket. Az egyén mentesnek kell lennie a fájdalomtól néhány hónapig, mielőtt sebészeti beavatkozás lesz figyelembe venni. A görbülete a pénisz is, hogy ne rosszabbodnak, mielőtt műtét lesz kísérlet.

Jelenleg 3 fő típusa Peyronie-kór műtét:

1. lerövidítése

Oldalán a pénisz, hogy nincs plakk lerövidül. Ez megállíthatja a kanyarban, amikor az egyén az erekció. Ha a görbület nem túl súlyos, és a férfi egy elég hosszú pénisz, ez az eljárás is sor kerül. A pénisz hossza lerövidül, ha a műtét befejeződött.

2. hosszabbítás

Több helyen, a hegszövet van vágva, és ez lehetővé teszi, hogy nyúlik újra. Ha a lapok képesek nyúlik a megfelelő módon, akkor az ember lesz egy egyenes pénisz. Néhány hegszövet általában eltávolítják az eljárás során. A szövet lesz oltva rá a pénisz. Ez az eljárás általában történik az egyének, hogy van egy rövidebb pénisz, vagy hogy görbülete súlyosabb. Meghosszabbítása az egyik oldalon nem növeli a impotencia kockázatát, és kockázatosabb, mint a lerövidítése módszer.

3. implantátumok

Implantátumok lehet illeszteni a péniszbe. Néhány ezek közül állandó és más is felfújt egy szivattyú-intézkedés, amely található a herezacskó területen. Az állandó implantátum ad egy férfi pénisz, amely félig merev, amely a hajótörést szenvedett elég nekik, hogy közösülés. Ha az általuk használt szivattyú aktivált implantátum akkor el fogja érni a jobb erekciót. Hogy csökkentsék a görbület néhány hegszövet lehet távolítani behelyezése előtt az implantátum.

Peyronie-kór természetes kezelése

Van néhány természetes lehetőségeket , amikor a kezelésére Peyronie-kór. Egyesek vákuum eszközök használatát, illetve azok használata pénisz vontató készülék terápiát, hogy segítsen csökkenteni a lepedéket. Lökéshullám terápia néha használják, hogy segítsen szakítani hegszövet.

Pénisz vontatási eszközök

Pénisz vontatási eszközöket kell tekinteni egy új terápiás lehetőség szenvedő férfiak Peyronie-kór. Azonban, ezek az eszközök már régóta használják az orvostudomány más területein, beleértve a csont-, bőr-, vázizom, stb
Folyamatos bővítése szöveti pénisz ezekkel az eszközökkel vezet, hogy hozzanak létre új kollagén szövetek sejt elterjedése, és végső soron a rostos plakk lágyulási és kiterjesztése.
Ezt a gondolatot a nemrégiben jól megtervezett kísérleti tanulmányokis alátámasztják.

Peyronie-kór otthoni kezelés és életmódbeli változások

Végül, a tünetek csökkenteni lehet a hazai kezelések és néhány változtatást a személy életmód. Azok, akik szenvednek a feltétellel, arra ösztönzik, hogy csökkentsék az alkoholfogyasztás, a tiltott kábítószerek és a dohányzásról való leszokásban. A beteg arra ösztönzik, hogy vigyázzon magukra a megfelelő étrend és kap sok gyakorlás.

Szövődmények Peyronie-kór

A fő szövődménye ebből a feltétellel, hogy az ember nem kielégítő közösülés, mert a fájdalom vagy tudtak fejleszteni merevedési zavar. A stressz és a szorongás is két másik közös problémák történnek, amikor egy ember ezt a feltételt.

Összefoglaló

Peyronie-kór lehet kezelni , és ez gyakoribb a férfiaknál több mint 40. Beszéljen az egészségügyi szolgáltató, ha szenved ez a feltétel, vagy úgy gondolja, hogy lehet, hogy a fejlődő.

Treatment of Peyronie's disease
Kezelése Peyronie-kór a férfiaknál után 40
A kezelés segíthet Önnek, így normális életet tud vezetni. Pénisz vontatási berendezés terápia kell tekinteni a legjobb megoldás kezelésére Peyronie-kór a férfiaknál után 40. Néhány klinikai vizsgálatszerint a pénisz kihúzó készülék használata jelentősen növeli a pénisz hosszúságot mind a petyhüdt, mind a felálló Államokban; és okoz jelentős javulást a pénisz görbület a legtöbb beteg esetében, mint a kiindulási.

Tanulmányok azt is megerősítik , hogy a pénisz vontató készülék egy minimálisan invazív módszer kezelésére Peyronie-kór, amely képes hatékony és állandó kiegyenesítése a hajlított pénisz férfiak után 40 vagy fiatalabb.

Tudjon meg többet a pénisz görbületének korrekcióról 


comments powered by Disqus