Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Férfi egészség  /  Férfi termékenységi teszt

Hogyan lehet növelni a férfi termékenység? Férfi termékenységre elemzés

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Lucas Botin (2019-08-30)
Hogyan lehet növelni a férfi termékenység? Férfi termékenységre elemzés 

Mit jelent a nemzőképességre?

Termékenység utal, hogy a természetes képesség, hogy természetes úton szaporodnak. Termékenység, a termékenység, amely úgy definiálható, mint a reprodukciós potenciál általában különbözik.

Meddőség hiányzik a termékenység, vagy ha egy ember egy nagyon kevesebb esélye, hogy terhes nő társa. Férfi termékenységre általában attól függ, hogy a minőségét, a férfi sperma sejtek.

Vannak ways-hoz növekszik a férfi termékenység, fogunk beszélni őket az alábbi.

Milyen hatással van a férfi termékenység

Factors That Affect Male Fertility
Tényezők, amelyek befolyásolják a férfi termékenység
Az alábbiakban szempontból bizonyos hogy befolyásolja a férfi termékenység:

 • Merevedési zavar - impotencia vagy a merevedési zavar egy olyan helyzet, amikor az ember nem képes, karbantartásához és fejlesztéséhez az erekció közösülés idején.
 • Sperma mobilitás - sperma mobilitás utal, hogy a folyamat, amely alatt a hímivarsejt áthalad a női reproduktív traktus, annak érdekében, hogy elérjük a tojás. Egyszerű szavakkal ez azt jelenti, az egészséges hímivarsejt képesek úszni. Férfi meddőség is jelentkezhet abban az esetben, ha a spermiumok nem megfelelően úszni. Gyenge sperma mobilitás ember is nevezik asthenospermia vagy asthenozoospermia.
 • Libidó - libidó az ember a leírt vágy vagy a szexuális vágy, szexuális tevékenység felé. Az élelmiszercsoport vagy kiegészítések, amelyek felelősek a növeli a nemi vágy a férfi nevezik afrodiziákumok.
 • Spermaszám - spermaszám az a koncentráció, az adott mennyiségű sperma spermium sejtek. Általában ondó vizsgálatát ("seminogram") történik, annak érdekében, hogy megtudja, szerepel a sperma spermiumok száma.
 • Tesztoszteron szint - néhány férfi meddőség alacsony tesztoszteron , amely a férfi nemi hormon a test belsejében jelen lehet.
Azt kell szem előtt tartani, hogy eltekintve a fent említett szempontok, férfi meddőség függ, különböző tényezők , mint a személy, az általános egészség és a táplálék olyan szennyeződései, fitness. Ezért annak érdekében, hogy rendezni mindent, szükségszerű, hogy fogyasztani egy egészséges étrend és az egészséges életmód.

Férfi termékenységre elemzés

Férfi termékenységre elemzésre egy közös út-hoz lát ha egy felnőtt ember válhat egy apa, egy baba, vagy ha egyáltalán termékeny. Statisztika azt mondja, hogy minden harmadik pár azok között, akik akar-hoz volna a baba, de volna probléma-val koncepció szenved a problémák.
a probléma lehet a sperma minőségét és mennyiségét.
A férfi termékenység elemzés is széles körben használják az ilyen műveletek vasectomy és vasectomy fordítotthatékonyságának ellenőrzésére irányuló módszer.

Male Fertility Tests
Férfi termékenységi teszt
A férfi termékenység elemzés általában magában foglalja a következő vizsgálatok:

 • Minden milliliter (ml), egy ember ejakulátum spermium-koncentrációja méréséhez.
 • Idő van szüksége, a sperma, hogy folyékonyvált.
 • Ostorokat sűrűség egy további paraméter, amely a férfimeddőség elemzés készül, figyelembe kell venni. A vizsgálat során kiderül, hogy a mennyiségű sperma halad előre, és általában.
 • Normálalakú spermiumok aránya.
 • A savtartalom szintje - pH szintjét határozza meg. Alkalimetric teszt is szerepel.
 • Ellenőrizze, ha a fehérvérsejtek egy ondósejt minta.
 • Fruktóz-szintűmérésére. Fruktóz szükség, mert kitölti a sperma-energia.

Készítmények

A férfi termékenységi teszt végzése előtt meg kell tennie bizonyos készítmények.

Preparations for Male Fertility Analysis
A férfi termékenység elemzés készítmények
Férfi termékenységre elemzés alapvető felkészülési műveleteka következők:

 • Az elemzés elvégzése előtt 2-5 nap alatt nem lehet a tevékenységet. Ha ez a követelmény nem követi, az egyes cellák száma nem lesz olyan magas, mint lehetséges, így a vizsgálatot nem tekinthetők megbízhatónak.
 • De az absztinencia nem kell túl hosszú. Hogy pontos legyek, kell nem tart több, mint 2 hétig a vizsgálat előtt, mint ilyen hosszú ideig teszi a sperma inaktív.
 • Alkohol fogyasztása tilos napokig a vizsgálat előtt, különben is, tájékoztatnia kell az orvos arról, hogy minden gyógyszer lehet használni.
Hogy a férfi termékenységi teszt orvosok van a minta. Egy kis minta csésze kell kitöltenie. Ez lehet tenni otthon, vagy egy klinikán, vagy a kórházban, ahol, hogy a teszt. A legtöbb esetben minták segítségével saját stimuláció nyert. Másik választás-hoz használ egy különleges gyűjtemény óvszer, ami latex nélkül történik.

Hogyan lehet növelni a férfi termékenység

Akár hiszed, akár nem-a ' lehetséges, hogy növelje a férfi termékenységre. Igen,-a ' lehetséges, hogy növelje esélyeit a koncepció szinte minden ember. Ez nem igényel néhány speciális tudást, ami jó hír a férfiak álmodik a gyermek.

Egy ember van egy ejakuláció során sperma sejtek számát határozza meg, hogy a férfi termékenység. Van egy csomó termékek és pirula a férfi termékenység, a piacon ma az ígéret növeli a sperma termeléshatással.

De minden nap meg lehet ellátni 2 biztonságos és természetes módszerek , amely segít, hogy növelje a férfi termékenységre. A nyilvánvaló dolog, de nagyon fontos, mert a működését a tested, hogy hidratált.

Ha a szervezet kiszáradt nem működik egy sajátos út, ezért a sejtek mennyisége lehet módosítani a legrosszabb. A jobban hidratált tested, a nagyobb mennyiségű hatású folyadék fog létrehozni, hogy nem megfelelően hidratált valószínűleg csökkenti a hangerőt, akkor generál.
a legjobb, ha van egy minimum nyolc poharak naponta, hogy növelje a férfi termékenység.

Pirula a férfi termékenység

Vannak természetes pirulák férfi termékenység , hogy lehet egy nagy segítség és a termékenység növelése mellett. Ez az oka az a tény, hogy azokban nemcsak ásványi anyagokat és fűszernövények hanem ilyen aminosavak L-karnitin és az L-arginin , amely nagyon fontos az Ön egészsége.

Amellett, hogy ez pirulák férfi termékenység, javítja a vérkeringést, ezáltal javítja a merevedés is, ezért a kettős előny az Ön számára garantáltak.

Tudjon meg többet a pirula a férfi termékenység 


comments powered by Disqus