Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Férfi egészség  /  Férfi termékenységi teszt

Férfi termékenységi teszt

Az Egészségügyi Központ cikke

Férfi termékenységi teszt Férfi termékenységi teszt egy közös út-hoz lát ha egy felnőtt ember válhat egy apa, egy baba, vagy ha egyáltalán termékeny. Statisztika azt mondja, hogy minden harmadik pár közül, ki akar-hoz volna a baba, de volna probléma-val koncepció szenved a problémák. A probléma lehet a sperma minőségét vagy összeg. A férfi termékenységi teszt egy módszert széles körben használják az ilyen műveletek vasectomy és vasectomy fordított hatékonyságának ellenőrzésére is.

Férfi termékenységre elemzés

A férfi termékenység elemzés általában magában foglalja a következő vizsgálatok:

  • A sperma minden milliliter (ml), egy ember ejakulátum koncentrációjának mérésére.
  • Idő van szüksége, a sperma, hogy folyékony vált.
  • Ostorokat sűrűség egy további paraméter, amely a férfimeddőség elemzés készül, figyelembe kell venni. A vizsgálat azt mutatja, hogy a mennyiségű sperma halad előre, és általában.
  • Normál alakú spermiumok aránya.
  • A savasság szint - a pH-érték meghatározása Alkalimetric teszt is szerepel.
  • Ellenőrizze, ha a fehérvérsejtek egy ondósejt minta.
  • Fruktóz-szintű mérésére. Fruktóz szükség, mert kitölti a sperma-energia.

Készítmények

A férfi termékenységi teszt végzése előtt meg kell tennie bizonyos készítmények. Ez azt jelenti, hogy nem szabad tevékenység az elemzés előtt 2-5 nap alatt. Ha ez a követelmény nem követi, az egyes cellák száma nem lesz olyan magas, mint lehetséges, így a vizsgálatot nem tekinthetők megbízhatónak.

De az absztinencia nem kell túl hosszú. Hogy pontos legyek, kell nem tart több, mint 2 hétig a vizsgálat előtt, mint ilyen hosszú ideig teszi a sperma inaktív. Alkohol fogyasztása tilos napokig a vizsgálat előtt, különben is, tájékoztatnia kell az orvos arról, hogy minden gyógyszer lehet használni.

A férfi termékenységi teszt orvosok kell a minta. Egy kis minta csésze kell kitöltenie. Ez lehet tenni otthon, vagy egy klinikán, vagy a kórházban, ahol, hogy a teszt. A legtöbb esetben minták segítségével saját stimuláció nyert. Másik választás-hoz használ egy különleges gyűjtemény óvszer, ami latex nélkül történik.

Növelje a férfi termékenység

De minden nap meg lehet ellátni 2 biztonságos és természetes módszer, amely segít, hogy növelje a férfi termékenység. A nyilvánvaló dolog, de nagyon fontos, mert a működését a tested, hogy hidratált.

Ha a szervezet kiszáradt nem működik egy sajátos út, ezért a sejtek mennyisége lehet módosítani a legrosszabb. A jobban hidratált tested, a nagyobb mennyiségű hatású folyadék fog létrehozni, hogy nem megfelelően hidratált valószínűleg csökkenti a hangerőt, akkor generál. Ez a legjobb, ha legalább nyolc poharak naponta, hogy növelje a férfi termékenység.

Vannak természetes spermium kötet pills , hogy lehet egy nagy segítség és a termékenység növelése mellett. Ez az oka az a tény, hogy azokban nemcsak ásványi anyagokat és fűszernövények, hanem ilyen aminosavak L-karnitin, mint L-arginin és L-glysine, amely nagyon fontos az Ön egészsége. Amellett, hogy fokozza a vérkeringést, ezáltal javítva a merevedés is, ezért a kettős előny az Ön számára garantáltak.

Hogyan lehet növelni a spermaszám és a termékenység 


comments powered by Disqus