Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Férfi egészség  /  Kegel gyakorlatok férfiaknak

Kegel gyakorlatok férfiaknak. Hogyan találjuk meg a legjobb Kegel gyakorlatok Program?

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Lucas Botin (2020-11-16)
Kegel gyakorlatok férfiaknak. Hogyan találjuk meg a legjobb Kegel gyakorlatok Program? 

Kegel gyakorlatok férfiaknak

Sokak meglepetésére sokan megtudják, hogy a férfiak valóban kegel gyakorlatokat tudnak végezni - és hogy annyi előnnyel rendelkeznek a férfiak számára, mint a nők számára.

A Kegel gyakorlat ötlete erősíti a medencefenéket, amely a húgycsövet szabályozó izomszövet. Ezek az izmok közé tartozik a pubococcygeus, a puborectalis, és az iliococcygeus izmok. Együtt alkotják a "Levator Ani" izomcsoportot, amely a medence mindkét oldalán található.
Ezekben a szavakban, érdemes megemlíteni, hogy bárki láthatja az eredményeket a Kegel gyakorlat.
A medencefenék fontos része a különböző testi funkciók, az emésztőrendszer és a nemi szervek is. Bár ez nem széles körben tárgyalt és hirdetett, Kegel gyakorlatok előnyös a férfi szexuális életet, és segít megelőzni bizonyos szexuális zavarok, és még segít javítani az erekcióés a kép pénisz!

Előnyei Kegel gyakorlatok Férfiaknak

Kegel gyakorlatok viszonylag azonos előnyöket mindenki számára, annak ellenére, hogy a nemek.

Benefits of Kegel Exercises For Men
Előnyei Kegel gyakorlatok Férfiaknak
Azonban sok tényező, amely gyengítheti a férfi medencefenék, hogy csak nem fordul elő a biológiailag női test, ahol Kegel gyakorlatok hatással lenne, és a támogatás a férfiak több, mint a nők.
Például a prosztata problémák vagy eltávolítás gyengíti a medencefenék.

Hogyan kezdjük Kegel gyakorlatok

Ha kegel gyakorlatokatszeretne végezni, fontos, hogy először megtalálja a megfelelő izmokat a munkához, ami egy kicsit zavaró lehet.

Ahhoz, hogy megtalálja a medencefenék izmait,próbálja megállni magát a vizelés közepén a medencefenékmeghúzásával , vagy az izmokkal, amelyeket arra használ, hogy megakadályozza magát a felfúvódástól.

Az izmok elvégzéséhez használt ezeket a manővereket az izmok szeretne összpontosítani, ha ennek Kegel gyakorlatok - ők a medencefenék!

Pelvic Floor Muscles
Medencefenék izmok
Úgy kell éreznie magát, mint a medence aljának szigorítása, mintha az alsó medence felszívja magát és a testbe.
Tudva, hogyan kell aktiválni és megcélozni őket a kulcs a Kegel gyakorlatok helyes elvégezéséhez.
Próbáljon ki néhány gyakorló kört a szigorításés felszabadító, hogy megismerkedjen a keresetet, és ahogy érzi magát.

Hogyan kell csinálni Kegel gyakorlatok

Miután megtalálta a medencefenék izmait, és tudja, hogyan kell szerződést őket, akkor az induláshoz a Kegel gyakorlatok.

A legtöbb Kegel gyakorlatok meglehetősen egyszerű, ha már ismeri a medencefenék, és magában foglalja pontosan mit már ment át: a összehúzódás és a kibocsátás.

  • A kezdéshez keressen egy kényelmes pozíciót. A legtöbb kezdő könnyebben gyakorolhatja a fekve vagy ülve, de a Kegel gyakorlatok bármilyen helyzetben elvégezhetők.
  • Lélegezz ki teljesen, hogy a tüdőd üres legyen.
  • A belégzéskor kösse össze a medencefenék izmait, és tartsa szorosan. Az elején, akkor tartsa körülbelül 3 másodpercig, és engedje el a kilégzés. Ahogy a medencefenék erősebbé válik, elkezdheti meghosszabbítani a tartókat akár 10 másodpercig vagy tovább (ahogy jónak látja), és további 10 másodpercig feloldhatja.
Ne feledje, ezeken a hosszabb tart, akkor eldönthetjük, hogy néhány belélegzése és kilégzése közepén az összehúzódások.
Összekapcsolása a Kegel gyakorlatok a levegőt, hogy a mozgás több folyadékot, és segít, hogy több energiát a kismedencei területen.

A Kegel edzés tökéletesítése érdekében lehetőleg ne hajlítson más izmokat, például a hasat, a combot vagy a fenéket. Célzás a medencefenék - és csak a medencefenék - segít megtanulni használni ezeket a konkrét izmok tudatosabban és külön a többi tested.
Ideális esetben, akkor eldönthetjük, hogy nem körülbelül 10 ripsz az összehúzódás / release duó, és 3 készletek e 10 ripsz naponta, hogy a legjobb eredményt.
A legfontosabb része, amikor úgy dönt, hogy nem őket, az, hogy Kegel gyakorlatok része a napi rutin, annak érdekében, hogy az eredményeket, amire vágysz.

Mikor fogja látni eredményeit Kegel gyakorlatok

Ha aktívan csinál a napi Kegel gyakorlatok, akkor valószínűleg látni eredményeket az első hetekben. Azonban, néhány, ez eltarthat néhány hónapig.
Légy türelmes és maradj motivált tartani a ritmust, és akkor előnyös őket.

Kérjen segítséget orvosát

Ask Your Doctor for Help
Kérjen segítséget orvosát
Ha nem biztos benne, hogy helyesen végzi-e a Kegel gyakorlatokat, vagy ha csak egy mélyebb pillantást szeretne tekinteni a medencefenékbe, kérdezze meg kezelőorvosát.
Nem csak tudnak adni a szakmai tippeket az egyedi test, de hozzáférhetnek a biofeedback technológia.
A biofeedback képzésebben az esetben egy kis szondából áll a végbélben, miközben a Kegel gyakorlatokat végzi, amely nyomon követi, hogy mely izmok aktiválódnak, és melyek szorulnak segítségre. Ez akarat bemutatás -a átfogó kismedencei tevékenység.

Ez különösen hasznos lehet, ha az alább felsorolt feltételek bármelyikében szenved.

Kegel gyakorlatok hiperaktív húgyhólyag

Kegel gyakorlatok különösen hatékony lehet, ha szenved egy hiperaktív húgyhólyag, vizeletszivárgás, vagy sürgetni inkontinencia.

Kegel Exercises For Overactive Bladder
Kegel gyakorlatok hiperaktív húgyhólyag
A medencefenék erősítésébena test edzése és a húgycső irányítását ellenőrző izmok, amely az izom, amely lehetővé teszi a vizelet áthaladását, és megakadályozza, hogy elhaladjon.
Ha ezek az izmok gyengék, a szervezet alig vagy egyáltalán nem ellenőrzi a húgycső nyílás, így nehéz ellenőrizni vizelés.
Elszigetelése a medencefenék kapsz több ellenőrzést a vizelés és a vonat az izmok at szerződés és engedje vizelet csak akkor, ha szükséges. Végzős hosszabb tart a Kegel gyakorlatok, 10-20 másodpercig, az azonos mennyiségű pihenőidő között, megadja a legjobb eredményt.

Kegel gyakorlatok merevedési zavar

Ha merevedési zavarban szenved, a Kegel gyakorlatok is előnyösek lehetnek!

Kegel Exercises For Erectile Dysfunction
Kegel gyakorlatok merevedési zavar
Meglepő módon a medencefenék izmai is szerepet játszanak az erekció kialakulásában és megtartásában - ezek az izmok egy időben aktiválódnak, amikor a vér a péniszéhez áramlik.
Gyakori tévhit, hogy a pénisze izomként működik. A "szerelem izom" valójában csak a medencefenék.
Ha valaha is képes emelni és csökkenteni a péniszét, miközben felálló, az izmok te elszigetelő valójában a medencefenék izmait!

Néhányan még arról is beszámoltak, intenzívebb orgazmus után erősíti a medencefenék. Összehúzódások a Kegel gyakorlatok merevedési zavar kell tartania körülbelül 8 másodperc, körülbelül egy 8 másodperces pihenés között.

Kegel gyakorlatok a korai magömlés

Ha találja magát ejakuláció korábban, mint a kívánt közösülés során, a medencefenék izmait lehet a hibás. Sok tanulmány azt mutatja, hogy a férfiak többsége, akik rendszeres Kegel gyakorlatok lásd az általános javulást a szexuális teljesítmény.

Mint dolgoznak, hogy ellenőrizzék a vizelés és a székletürítés, a medencefenék izmok ellenőrzés magömlés is. Dolgoznak, mint egy levee, hogy ha erős, tud tartani sokkal hosszabb.
Ebben az értelemben, ez nem meglepő, hogy a gyenge medencefenék nem lesz hatékony megtartása magömlés.
Röviden, akkor több általános ellenőrzése a nemi szervek rendszeres és ismétlődő Kegel gyakorlatok - és ennek köszönhetően, a szexuális élet csak akkor lesz jobb és jobb. Ennek kezelésére, a legtöbb ember úgy találja, hogy a munka gyors Kegels helyett lassú tart a legjobban. A Rapid Kegels gyors összehúzódásokból és felszabadulásból áll, másodpercenként körülbelül egy készletsebességgel, 10 ismétlésre.

Ez nehezebb lesz, ha te újabb Kegel gyakorlatok, így kezdődik a lassú tart, és kibocsátások kezdeni, hogy megismerkedjen a cselekvés és az izmok részt. Akkor végül csinál egy mix a gyors és lassú Kegels, ami adhat a medencefenék izmait több kitartást és állóképességet.

Kegel gyakorlatok aranyér

Az aranyér egyik fő oka az alsó végbél megterhelése a székletürítés során fellépő túlnyomás miatt.

Kegel Exercises For Hemorrhoids
Kegel gyakorlatok aranyér
Mint minden izom, ha túl messzire tolta, ha az erő és / vagy ügyesség csak nem ott még, akkor valószínűleg károsíthatja azt.
Erősítése az izmok, hogy ellenőrizzék a végbél - alkotó része a medencefenék - teszi elhaladó székletürítés, és segít megelőzni aranyér kialakulását.
Azonban, Kegel gyakorlatok nem teszi a meglévő aranyér eltűnnek. Nem kell kezelni, mint aranyér kezelési lehetőség. Ahhoz több intenzív ellátásra lesz szüksége. Amit Kegels tenni fog, az szigorúan megelőző intézkedés.

Holding a Kegels körülbelül 10 másodpercig itt - vagy dolgozik 10 másodperc, mint a cél - egyenlő pihenés között, kapsz támogatást.

Kegel gyakorlatok Program

Kegel gyakorlatok a férfiak biztonságosabb és kevésbé költséges, mint a tabletták vagy a sebészeti eljárások. De meg kell találni a program, ami tényleg működik. Vannak dolgok, amiket észben kell tartanod.

Természetesen nem minden program igazán hasznos. Lehet, hogy fizetsz, és nem kapsz semmit. És ön is megtalálja ingyenes programok, amelyek a szerzők ragaszkodnak azok hasznosságát.

Hogyan válasszuk ki a Kegel gyakorlatok Program férfiaknak?

Mindenki szereti az olcsó ajánlatokat és olcsón, és ha nem tudnak szerezni egy adott dolog költség nélkül, szeretnék, hogy egy jobb ajánlatot. Egészségügyi technikák ugyanazok, és érdemes keresni az alacsony költségű, és még teljesen ingyenes programokat. Mindannyian szeretnénk, hogy egy jó vásárlás.
Amikor a termék hatással lehet az egészségre, akkor nagyon fontos, hogy vizsgálja meg közelebbről, hogy mit fogsz megszerezni. Miért nem kockáztatja az egészségét? Ez az egyik legfontosabb dolog, ami nk van.
Egyre több szervezet teremt egészségügyi megoldásokat, amelyek elméletileg támogatás javítása személy fizikai egészség, motiváció, erő, szexuális vágy, és még segít bővíteni pénisz! Minden cég kijelenti, hogy a termék biztosan jól fog működni. De nagyon gyakran a férfiak álmait és elvárásait csak használják ezek a vállalatok, hogy a nyereséget őket.

Best Kegel Exercises Program
Legjobb Kegel gyakorlatok Program
Abban az esetben, ha valóban javítani kell a szexuális teljesítményt, és készen áll arra, hogy fordítson a szükséges erőfeszítést és időt, figyelmen kívül hagyja az összes, hogy ingyenes próba megoldások, a dolog, amire szüksége van egy teljesen természetes, kockázatmentes és tesztelt Kegel gyakorlatok program a férfiak.

Legjobb Kegel gyakorlatok Program

Hogyan válasszuk ki a legjobb Kegel gyakorlatok program férfiak?

  • Az első fontos dolog kiválasztásában a legjobb Kegel gyakorlatok programok a típusú képzés. Jobb, ha az egyik, amely a videó. Ezek a programok lehetőséget adnak arra, hogy megnézze, hogyan végzik a gyakorlatokat, és könnyen megteheti őket. Általános szabály, hogy a Kegel gyakorlatok programok ingyenesen csak szöveges változatban érhetők el.
  • Próbálja meg kideríteni, milyen eredményeket fog hozni a gyakorlat. Nincs szükség arra, hogy időt tölteni a gyakorló, ha nem bizonyított eredményeket lehet elérni. Csak néhány Kegel gyakorlatok programok garantálják a sikert. Válassza ki azokat, amelyek által jóváhagyott egyes orvosi szakértők. Meg kell említeni, hogy a szabad Kegel gyakorlatok programok nem lehet támogatni az orvosi szakértők vagy támogatja a klinikai vizsgálatok.
  • Az ára a program fontos is, és az árak annyira különböző, hogy könnyű összezavarodni. És itt meg kell emlékezni a két pontot már említettük. Nem számít, milyen alacsony az ár, a program nélkül a fenti két pont nem jó.
  • Minden programnak hatást kell kifejtenie. Amikor az ügyfelek kapnak pénzvisszafizetési garanciát, akkor több lehetőséget, hogy amire szüksége van. Megkaphatja például azt a biztosítékot, hogy a pénzt részben visszakapja, ha az ígért eredmény nem érhető el (például 2 hónapon belül további hüvelyk). Nincs szükség fizetni valamit, ami nem biztosítja a sikeres a kezelés.
  • Annak ellenére, hogy ön lesz ennek a gyakorlatokat egyedül, az ügyfélszolgálati rendszer kívánatos, mert szükség lehet egy kis segítségre, vagy a kérdésekre adott válaszokat. Ingyenes Kegel gyakorlatok programok nem rendelkeznek semmilyen szakmai támogatást. Lehetőleg ne használja a GYIK és a tag fórumok; általában orvosi végzettséggel nem rendelkező emberek felügyelik őket, így nem vállalnak felelősséget a tanácsaikért és válaszaikért.

Kegel gyakorlatok férfiaknak. Összefoglaló.

Ha azt szeretnénk, hogy a program hatékony, akkor meg kell válaszolni a követelmények körét. Ha nincs valamilyen összetevő, akkor nehezebb elérni a sikert.
Ha egy program használata biztonságos és bizonyított a szakértők, akkor nincs mellékhatása, de a valódi eredmények csak. Tehát megpróbál és kap minden információt a program meg tudja találni.
Ha azt szeretnénk, hogy egy megbízható program, akkor eltudja olvasni a Kegel gyakorlatok fórum, ahol a megfelelő programot kell tanácsolni az Ön számára. A programokat ott ellenőrzik az ügyfelek. Melyek a leginkább ajánlott? Vegye figyelembe ezt az információt, és a választás.

Keresse meg a legjobb Kegel gyakorlatok ezen a fórumon 


comments powered by Disqus