Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Férfi egészség  /  Merevedési zavar felnőttek

Merevedési zavar a felnőttek

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Lucas Botin (2019-02-01)
Merevedési zavar a felnőttek A merevedési zavar, a felnőttek is provokálta a különböző okok miatt. Ezek az okok lehetnek életkor, testi és lelki egészség. Még a krónikus fáradtság és a stressz hatással lehet egy nagy probléma. Bizonyos műveleteket kell történnie, hogy elérjék és fenntartsák a keményebb erekciót. Ha bármi hatással van néhány ezek az attribútumok vagy az összetett egyensúlyi közöttük, merevedési zavar, a valószínű következménye.

Létesítés szakaszai

 • Ébredés. Ez az első dolog, hogy elindítja a folyamatot. Férfiak megfigyelni, hallani, érezze és megszagolja, és ezek az érzékek hozzájárulnak a szexuális ébredés. Gondolatok a személy is hozza ébredés.
 • A választ az idegrendszer. Fokozott véráramlás, amely megváltoztatja a méretét a pénisz azért lehetséges, mert az agy ad a jele, hogy az idegrendszer, és hogy aktiválja a vér.
 • A válasz az erek. Amikor az erek a nyugodt, akkor semmi sem akadályozza a vér áramlását.

A tehetetlenség nem fizikai okai

 • Érzelmi feltételek. A legjellemzőbb metafórikusan tényezői feszültség, a nyugtalanság és a kimerültség. Merevedés zavar is lehet egy véletlen szövődménye a mentális kérdésekben, mint a depresszív zavar.
 • Érzelmek, hogy Ön mutat felé a partner -, vagy hogy jelennek meg a partner - mint a keserűség, merevség, vagy kamatok csökkenése is lehet a tehetetlenség oka.

Fizikai oka a tehetetlenség

Ha merevedési zavar, a fizikai jellegű, az oka a következő lehet:

 • Neurológiai sérülések a hosszú távú diabéteszes kérdés
 • Rossz vérellátása a hímvessző, mint egy szív-és érrendszeri betegségek eredménye
 • Adott gyógyszeres kezelés
 • Műveletek a prosztata (a pontos, rák)
 • Endokrin rendszer problémák
 • Problémák a gerincoszlop
 • Hormonális problémák
 • Alkoholizmus, kábítószer-fogyasztás, lánc dohányzás

Merevedési zavar a felnőttek

Merevedési zavar, a felnőttek is lehet az egyik a korai jeleit egy orvosi probléma, lehet, hogy nincsenek tisztában.

A testi és lelki okok kölcsönösen függenek egymástól. Csak szakorvos tud megtud mi ez a betegség okozta.

Szinte mindenkinek szüksége van a problémáikra gyors megoldást. Nem akarjuk tölteni a nap vagy hónap csinál különböző vizsgálatok, és látta a szakemberek számos tájékoztatása szerint a család orvos, hogy megtudja, mi a jó egészség. És mi van, ha Ön csak akar egy nagyobb péniszt, a jobb nemi élet, jobban ellenőrzése alatt az erekciót, hogy egy minden-módon jobb szerető?

Szerencsére, van néhány megoldások manapság.

Merevedési zavar kezelés

Használhatja a műtéti kezelés; azonban ez egyaránt lehet költséges és veszélyes. Senki sem a megfelelő személy, hogy dobja el négy ezer dollárt, hogy csak olyan megsérült szerv és az élet, sajnálom.

Az egyik módja a merevedési zavar kezelésére felnőttek a péniszszivattyúk. De ne feledjük, hogy ez az eszköz veszélyes. Te biztosan kap a kívánt eredményt, vákuum, de van, hogy győződjön meg róla, hogy mindent végzik megfelelően nem szeretné, hogy néhány hibát, amit akarat hoz-hoz kár a pénisz. Nem remélem, hogy bővíteni a pénisz használ ez.

És végül vannak pénisz eszközök, melyik dolgozik, arra kényszerítve a kötőszövetek. Ebben az esetben a sejtek számának előállított növekszik, ami javítja a férfi erekció és működési zavarainak megelőzése. Tehát most a legbiztonságosabb tartozék termék a piacon. Azonban ne számíts pénisz eszközök -hoz eredményeket egyik napról a másikra! Ilyen csodák, mint ma megvettem, és egyre hosszabb és erősebb pénisz másnap reggelre nem képesek.

Lesz, hogy időt és jelentős erőfeszítésekkel, a kívánt eredmény eléréséhez. De szeretni fogja azt!

Igazi olvasása a pénisz eszközök-fórum 


comments powered by Disqus