Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Férfi egészség

Felnőtt férfi egészség

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Lucas Botin (2019-08-30)
Felnőtt férfi egészség Tudod, hogy a felső férfi egészségügyi veszélyek? A lista meglepően rövid, beleértve a szívbetegség, a rák és a szexuális diszfunkciók. Szerencsére, a legtöbb férfi egészségügyi veszélyek nagyrészt megelőzhető. Hogy az egészséges életmód megválasztására, mint például az egészséges táplálkozás és a testmozgás, beleértve a fizikai aktivitás a napi rutin.

-A ' is fontos-hoz kezel rizikós viselkedés, mint ivás túl sok és megnyerő-ban véletlen nem. Természetesen, a józan ész óvintézkedések-mint például a biztonsági létrákat visel, és egy biztonsági öv-gróf is.

Ahogy öregszünk, a felnőtt férfi egészségügyi problémák valószínűleg megváltozik. Egészségügyi problémákhoz vezethet-e a sör bél? A férfi a menopauza egy mítosz, vagy egy igazi férfi egészségügyi kérdés? Lehet tesztoszteron terápia segítségével úgy érzi, a fiatal újra? Választ kaphat ezekre és más emberek egészségi kérdéseire.

Egészséghírek

Parkinson betegek részesülnek "gamified" otthoni gyakorlása

Posted on péntek, szeptember 13, 2019

A testmozgás mindig nehéz fenntartani több mint egy rövid ideig, a legtöbb esetben. Ez annál is inkább igaz, ha már beteg vagy a fájdalom, vagy megtalálni mozgalmak nehéz, mint a Parkinson-kór.

Növényi alapú étrend is gyógyítani a rheumatoid arthritis

Posted on péntek, szeptember 13, 2019

A legújabb felülvizsgálat elfogadásával a növényi alapú étrend jól enyhíti a duzzadt ízületek és fájdalom a rheumatoid arthritis (RA).

A kutatók azon dolgoznak, hogy dolgozzon ki új Bioszenzor kimutatására megismétlődésének prosztatarák

Kifüggesztett -ra csütörtök szeptember 12, 2019

A Kutatócsoport a University of Houston és a University of Pennsylvania dolgozik, hogy egy új Bioszenzor kimutatására megismétlődésének prosztatarák az orvosi rendelőben.Férfi egészség

Erekció

Sperma és ejakuláció

Pénisz görbülete
comments powered by Disqus