Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Férfi egészség

Felnőtt férfi egészség

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Lucas Botin (2019-02-01)
Felnőtt férfi egészség Tudod, hogy a legjobb férfi egészségügyi veszélyek? A oldalra dől meglepően rövid – beleértve a szívbetegségek, a rák és a szexuális diszfunkciók. Szerencsére a legtöbb férfi egészségügyi veszélyekre is nagyrészt megelőzhető. Döntéseket, egészséges életmód, egészséges étrend és testmozgás a napi rutin többek között.

Is fontos, hogy kezelni a kockázatos viselkedés, mint iszik túl sokat, és a részvétel alkalmi szex. Persze, a józan ész óvintézkedéseket — mint használ biztonság létrák és öv-számolás, túl.

Ahogy öregszünk, a felnőtt férfi egészségügyi problémák valószínűleg változtatni. Egy sör gut egészségügyi problémákat okozhat? A férfi klimax egy mítosz vagy egy igazi férfi egészségügyi probléma? Tesztoszteron terápia segít úgy érzi, fiatal ismét lehet? Ezek és más emberek egészségügyi kérdésekre adott válaszok. 

Egészséghírek

Prosztatarák kezelésére áttörés

Posted on szerda, március 13, 2019

Kutatók dolgoztak ki egy módszert, amellyel ezer férfiak prosztata rák tudtam választani a saját kezelés.

Új kockázati modell lehet megjósolni a nem áttétes prosztatarák betegek túlélését

Posted on szerda, március 13, 2019

Egy új kockázati modell könnyen megközelíthető egy webes felületen tudja megjósolni, nem áttétes prosztatarák betegek túlélése, valamint a különböző kezelési módszerek hatása a túlélésre.

Hatékony fogmosási párosított-val jó szájhigiénia megakadályozza a merevedési zavar

Posted on kedd, március 12, 2019

Emberek, akik szenvednek a fogágy, jellemző gyulladás a fogíny és a kár, hogy a struktúrák, amelyek támogatják a fogak és a betegség nagyobb a kockázata a tapasztaló merevedési zavar van.



Férfi egészség

Erekció

Sperma és ejakuláció




comments powered by Disqus