Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Férfi egészség

Felnőtt férfi egészség

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Lucas Botin (2019-08-30)
Felnőtt férfi egészség Tudod, hogy a legjobb férfi egészségügyi fenyegetések? A lista meglepően rövid - beleértve a szívbetegségek, a rák és a szexuális zavarok. Szerencsére, a legtöbb férfi egészségügyi veszélyek nagyrészt megelőzhető. Hogy az egészséges életmód döntéseket, mint például az egészséges táplálkozás, és beleértve a fizikai aktivitás a napi rutin.

Az is fontos, hogy kezelni kockázatos viselkedés, mint például a túl sokat iszik, és folytató alkalmi szex. Természetesen a józan ész óvintézkedések - mint például a biztonsági létrák használata és a biztonsági öv viselése - is számítanak.

Ahogy öregszünk, a felnőtt férfi egészségügyi aggodalmak valószínűleg változni fog. Lehet egy sör bél vezet egészségügyi problémák? A férfi menopauza egy mítosz, vagy egy igazi férfi egészségügyi probléma? Lehet tesztoszteron terápia segít úgy érzi, fiatal újra? Kap választ ezekre és más férfiak egészségügyi kérdéseire.

Egészséghírek között

A klinikai vizsgálat daganatellenes válaszokat mutat áttétes kasztráció-rezisztens prosztatarákos betegeknél

Kifüggesztett -ra Szombat, Május 30, 2020

Az előzetes eredmények a fázis I klinikai vizsgálat által végzett kutatók a Yale Cancer Center kimutatták, hogy ARV-110, egy androgén receptor PROTAC fehérje degrader, bizonyítja klinikai bizonyíték a daganatellenes válaszok betegek áttétes kasztráció-rezisztens prosztatarák (mCRPC), akik nem korábbi terápia.

Az idősebb férfiak kevesebb COVID-19 gondot mutatnak, mint mások

Kifüggesztett -ra Szombat, Május 30, 2020

Idősebb férfiak lehet nagyobb a kockázata a szerződő COVID-19, mert kevésbé aggódnak fogása vagy haldoklik tőle, mint a nők a koruk, vagy mint a fiatalabbak mindkét nemnél, szerint egy új tanulmány Sarah Barber, a gerontológia és pszichológia kutató a Georgia State University.

Tanulmány: Az új biopszia módszerek segíthetnek javítani a PSA szűrés ek-ártalmak arányát

Feltette péntek, május 29, 2020

Az előny a lakosság-alapú PSA szűrés a férfiak átlagos kockázata a prosztatarák nem haladja meg az okozott kárt.

Férfi egészség

Erekció

Sperma és ejakuláció

Pénisz görbülete
comments powered by Disqus