Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Férfi egészség

Felnőtt férfi egészség

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Lucas Botin (2019-02-01)
Felnőtt férfi egészség Tudod, hogy a felső férfi egészségügyi veszélyek? A lista meglepően rövid, beleértve a szívbetegség, a rák és a szexuális diszfunkciók. Szerencsére, a legtöbb férfi egészségügyi veszélyek nagyrészt megelőzhető. Hogy az egészséges életmód megválasztására, mint például az egészséges táplálkozás és a testmozgás, beleértve a fizikai aktivitás a napi rutin.

-A ' is fontos-hoz kezel rizikós viselkedés, mint ivás túl sok és megnyerő-ban véletlen nem. Természetesen, a józan ész óvintézkedések-mint például a biztonsági létrákat visel, és egy biztonsági öv-gróf is.

Ahogy öregszünk, a felnőtt férfi egészségügyi problémák valószínűleg megváltozik. Egészségügyi problémákhoz vezethet-e a sör bél? A férfi a menopauza egy mítosz, vagy egy igazi férfi egészségügyi kérdés? Lehet tesztoszteron terápia segítségével úgy érzi, a fiatal újra? Választ kaphat ezekre és más emberek egészségi kérdéseire.

Egészséghírek

Anya kéri, hogy a fehérje rázza szabályozás után lánya meghal

Kifüggesztett hétfőn, július 15, 2019

Egy anya hívja az egészségügyi ágazat szabályozására értékesítése fehérje por és kiegészítők után lánya meghalt 2017 miatt egy fehérje-nehéz táplálkozás.

Egészséges életmód csökkenti a demenciával szembeni kockázatot genetikai hajlam ellenére

Kifüggesztett hétfőn, július 15, 2019

Miután az egészséges életmód nem csak segít a fogyásban, de ez is ellensúlyozza a genetikai kockázatot a fejlődő demenciában, egy új tanulmányt közzé JAMA találtak.

Genetikai hozzájárulás nyugtalanabbak segít megmagyarázni halogatás

Kifüggesztett hétfőn, július 15, 2019

Nem lenne jó hibáztatni a gének a halogatás? Most, kombinált kérdőívek és a genetikai vizsgálatok, a német kutatók megállapították, hogy a növekvő dopamin az agyban, a nők inkább azt mutatják, nagyobb tendenciákat halogat.Férfi egészség

Erekció

Sperma és ejakuláció

Pénisz görbülete
comments powered by Disqus