Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Férfi egészség

Felnőtt férfi egészség

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Lucas Botin (2019-08-30)
Felnőtt férfi egészség Tudod, hogy a felső férfi egészségügyi veszélyek? A lista meglepően rövid, beleértve a szívbetegség, a rák és a szexuális diszfunkciók. Szerencsére, a legtöbb férfi egészségügyi veszélyek nagyrészt megelőzhető. Hogy az egészséges életmód megválasztására, mint például az egészséges táplálkozás és a testmozgás, beleértve a fizikai aktivitás a napi rutin.

-A ' is fontos-hoz kezel rizikós viselkedés, mint ivás túl sok és megnyerő-ban véletlen nem. Természetesen, a józan ész óvintézkedések-mint például a biztonsági létrákat visel, és egy biztonsági öv-gróf is.

Ahogy öregszünk, a felnőtt férfi egészségügyi problémák valószínűleg megváltozik. Egészségügyi problémákhoz vezethet-e a sör bél? A férfi a menopauza egy mítosz, vagy egy igazi férfi egészségügyi kérdés? Lehet tesztoszteron terápia segítségével úgy érzi, a fiatal újra? Választ kaphat ezekre és más emberek egészségi kérdéseire.

Egészséghírek

Kutatás megmagyarázza, hogy miért immunterápia nem ellen prosztatarák csont metasztázis

Posted on péntek, november 15, 2019

Prosztatarák, hogy terjed a csont váltja ki a csontszövet megsemmisítése, hogy viszont, meghiúsítja a hatékonyságát az immunrendszer ellenőrzőpont inhibitorok által gátolja a T-sejtek, amelyek döntő fontosságúak a sikeres kezelés, a kutatók a University of Texas MD Anderson Rákkutató központjában jelentés Cell.

PhDs tele több stressz , mint a diákok tudják kezelni azt mondja, tanulmány

Kifüggesztett -ra csütörtök, november 14, 2019

A felmérés 6 300 diplomások a világ minden tájáról megállapították, hogy közel négy tíz közülük szenved mentális egészségügyi kérdésekben, mint például a szorongás és a depresszió. Ez volt az ötödik és legújabb ilyen felmérés, amelynek eredményei megjelentek ezen a héten a Nature folyóiratban.

Tanulmány megállapítja, nemi különbségek a kezelés és végeredmény stroke után

Kifüggesztett -ra csütörtök, november 14, 2019

A nők nagyobb valószínűséggel túlélni a stroke, de rosszabb a fogyatékosság és a szegényebb életminőség később, mint a férfiak, a kutatás szerint megjelent a legfrissebb számában neurológia, az orvosi folyóirat az American Academy of neurológia.Férfi egészség

Erekció

Sperma és ejakuláció

Pénisz görbülete
comments powered by Disqus