Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Férfi egészség

Felnőtt férfi egészség

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Lucas Botin (2019-08-30)
Felnőtt férfi egészség Tudod, hogy a felső férfi egészségügyi veszélyek? A lista meglepően rövid, beleértve a szívbetegség, a rák és a szexuális diszfunkciók. Szerencsére, a legtöbb férfi egészségügyi veszélyek nagyrészt megelőzhető. Hogy az egészséges életmód megválasztására, mint például az egészséges táplálkozás és a testmozgás, beleértve a fizikai aktivitás a napi rutin.

-A ' is fontos-hoz kezel rizikós viselkedés, mint ivás túl sok és megnyerő-ban véletlen nem. Természetesen, a józan ész óvintézkedések-mint például a biztonsági létrákat visel, és egy biztonsági öv-gróf is.

Ahogy öregszünk, a felnőtt férfi egészségügyi problémák valószínűleg megváltozik. Egészségügyi problémákhoz vezethet-e a sör bél? A férfi a menopauza egy mítosz, vagy egy igazi férfi egészségügyi kérdés? Lehet tesztoszteron terápia segítségével úgy érzi, a fiatal újra? Választ kaphat ezekre és más emberek egészségi kérdéseire.

Egészséghírek

Tanulmány azt sugallja átlagos testhőmérséklet emberben csökkenő

Kifüggesztett kedden, január 14, 2020

Évtizedek óta, az emberek úgy ítélték meg, az átlagos emberi testhőmérséklet, hogy 98,6 F, vagy 37 Celsius fok. Azonban egy új tanulmány megjelent január 7, 2020, a folyóiratban Elifejelzi, hogy ez már nem lehet a norma-és a kutatók azt sugallják, oka a megfigyelt csökkenés az átlagos hőmérséklet.

Egészségügyi ellátások a "Dry január"

Kifüggesztett kedden, január 14, 2020

Egy új év gyakran azt jelenti, egy listát a határozatok a változás, mint például tartózkodik az alkoholfogyasztás, a dohányzás abbahagyása, vagy az élet egészségesebb életmód. Az egyik, "Dry január" vált rendkívül népszerű, mert motiválja az embereket, hogy tartózkodjanak az alkoholfogyasztás 30 napig, legalábbis.

Élelmiszer szelektíven érinti bél mikrobák találja tanulmány

Kifüggesztett -ra hétfő, január 13, 2020

Az élelmiszer szerepet játszhat az emberi bélben lévő mikrobiális Flóra kialakulhatna. Ez már megmutatta újra és újra több tanulmány és kutatás.Férfi egészség

Erekció

Sperma és ejakuláció

Pénisz görbülete
comments powered by Disqus