Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Férfi egészség

Felnőtt férfi egészség

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Lucas Botin (2019-08-30)
Felnőtt férfi egészség Tudod, hogy a legjobb férfi egészségügyi fenyegetések? A lista meglepően rövid - beleértve a szívbetegségek, a rák és a szexuális zavarok. Szerencsére, a legtöbb férfi egészségügyi veszélyek nagyrészt megelőzhető. Hogy az egészséges életmód döntéseket, mint például az egészséges táplálkozás, és beleértve a fizikai aktivitás a napi rutin.

Az is fontos, hogy kezelni kockázatos viselkedés, mint például a túl sokat iszik, és folytató alkalmi szex. Természetesen a józan ész óvintézkedések - mint például a biztonsági létrák használata és a biztonsági öv viselése - is számítanak.

Ahogy öregszünk, a felnőtt férfi egészségügyi aggodalmak valószínűleg változni fog. Lehet egy sör bél vezet egészségügyi problémák? A férfi menopauza egy mítosz, vagy egy igazi férfi egészségügyi probléma? Lehet tesztoszteron terápia segít úgy érzi, fiatal újra? Kap választ ezekre és más férfiak egészségügyi kérdéseire.

Egészséghírek között

A kutatás a aerobiomokat, a fákat és a közegészségre gyakorolt hatásokat vizsgálja

Posted pénteken, november 13, 2020

Egy friss bioRxiv előnyomat papír, Jake M. Robinson és kollégái tanulmány dinamikája "aerobiome" - a gyűjtemény a mikroorganizmusok egy adott légtérben, tekintettel a magassága a talajszint.

A férfiak és a nők szükség lehet a különböző agydaganat terápia, tanulmány megállapítja,

Posted on csütörtök, november 12, 2020

A jelenlegi tanulmány azt mutatja, hogy a nemek közötti különbségek a tumor fenotípus változik a hatása a fokozó szabályozó molekula kötődik Brd4 során őssejt-szerű differenciálódás a férfi és női GBM sejtek. A Brd4 genetikai és farmakológiai tényezőkáltali gátlása férfiaknál és nőknél is eltérő, mind in vivo, mind in vitro.

CDC azt mondja, visel maszkot védi magát, és mások covid-19

Posted on csütörtök, november 12, 2020

A világjárvány során az egészségügyi szakértők arcmaszkok használatát javasolták, hogy megvédjék magunkat a vírustól. Most, az amerikai Centers for Disease Control and Prevention (CDC) kijelentette, hogy a maszkok viselése védi nem csak a viselők, hanem mindenki körülöttük a szerződő COVID-19.Férfi egészség

Erekció

Sperma és ejakuláció

Pénisz görbülete
comments powered by Disqus