Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Férfi egészség

Felnőtt férfi egészség

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Lucas Botin (2019-08-30)
Felnőtt férfi egészség Ismeri a legjobb férfi egészségügyi veszélyeket? A lista meglepően rövid - beleértve a szívbetegségek, a rák és a szexuális diszfunkciók. Szerencsére, a legtöbb férfi egészségügyi veszélyek nagyrészt megelőzhető. Hogy az egészséges életmód dal, mint például az egészséges táplálkozás, és beleértve a fizikai aktivitás a napi rutin.

Az is fontos, hogy kezelni kockázatos viselkedés, mint például a túl sokat iszik, és folytató alkalmi szex. Természetesen a józan ész óvintézkedések – mint például a biztonsági létrák használata és a biztonsági öv viselése – is számítanak.

Ahogy öregszünk, a felnőtt férfi egészségügyi aggodalmak valószínűleg változni fog. A sörbél egészségügyi problémákhoz vezethet? A férfi menopauza egy mítosz, vagy egy igazi férfi egészségügyi probléma? Lehet tesztoszteron terápia segít úgy érzi, fiatal újra? Kap választ ezekre és más férfiak egészségügyi kérdésekre.

Egészséghírek

A nagy számú élethosszig tartó szexuális partnerek növeli a rák kockázatát

Posted on péntek, február 14, 2020

Egy új tanulmány úgy tűnik, hogy erősítse a hagyományos józan ész és a jó erkölcs: az emberek, akik játszanak körül a szex általában nagyobb a rák kockázata. A BMJ Sexual and Reproductive Health című folyóiratban 2020 februárjában közzétett tanulmány azt mutatja, hogy a tíz vagy több szexuális partner növeli a rák kockázatát mind a férfiak, mind a nők számára. És a nőknél ez a szexuális viselkedési minta növeli a krónikus legyengítő betegség esélyét.

Minél gazdagabb vagy, annál több élelmiszert pazarolsz el.

Posted on csütörtök, február 13, 2020

Egy új tanulmány kimutatta, hogy minden ember a világon pazarolja mintegy 500 kalóriát az élelmiszer egy nap, ami megegyezik egy McDonald's Big Mac, és a leggazdagabb emberek a legrosszabb a pazarolás élelmiszer.

Tanulmány azt vizsgálja, hogy a televíziós nézési idő hogyan kapcsolódik a szabadidős testmozgáshoz

Posted on csütörtök, február 13, 2020

A rendkívül aktív férfiak nagy része több tévét néz, mint az alacsony annektású társaik. Ezzel szemben a rendkívül aktív nők kevesebb televíziót néznek, mint az alacsony annektású nők.Férfi egészség

Erekció

Sperma és ejakuláció

Pénisz görbülete
comments powered by Disqus