Kezdőlap  /   Női egészség  /  Mellfelvarrás után Weightloss

Mell rekonstrukció után Weightloss

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Ines Obregon (2019-02-01)
Mell rekonstrukció után Weightloss Egy csomó nő elkezd figyelembe véve emlő rekonstrukciós műtét , mint egy út-hoz tökéletesít a mellük után egy nagy weightloss. A fogyásra le a mell módosítása ugyanúgy, mint más részein a szervezetben, és ez a tény lesz nyilvánvaló, különösen a ruházati, hogy illik, nem egészen, ahogy szeretné. Fiatal nők esetén mellük áll elsősorban a mirigyes (cég) kérdések, amelyek helyébe a lazább zsíros szövetek a korral. Ez egy normál folyamat, és ez is jellemző weightloss. Ez vonatkozik, nem csak a nők, hanem férfiak is.

Mell rekonstrukció után WeightLoss

A folyamat weightloss fokozatos és nem megy gyorsan, a bőr esetén nem annyira rugalmas. Ezért a mell érinti, hogy az ilyen átalakítások. Ebben az összefüggésben mell rekonstrukció után weightloss gyakran szükség. Az eljárás során extra bőr megereszkedett elkerülésére eltávolítják. Ez a technika célja, javul a mell szöveteiben és a mellbimbók, vonzó, fiatalabb és jobban néz ki. Ez is segít a mell, hogy úgy érzi, jól tónusú, hasonló a pre-weightloss feltétel.

A mell rekonstrukció operáció van előad-figyelembe véve az ügyfél vágyak és célokra. A művelet egyéni jellegét meghatározza: a bőr összeg, ami szükséges, hogy távolítsa el és milyen típusú eltávolítása külön-külön döntött. A legtöbb esetben a beteg szükség néhány bőr eltávolítása körül a mellbimbó és az emlő emelő. Néhány esetben minimális inváziók elég lesz. Ez azt jelenti, hogy a művelet csökkenti a heg a bimbóudvar körül. De ez nem szokásos, a legtöbb, a betegek, akiknek problémái vannak összekapcsolva a fogyás. Ők szenvednek a nagymennyiségű, zsíros bőr. A legtöbb esetben a művelet inkább fájdalmas. A beteg képes-hoz dolgozik-ban egy hét, tíz nap az átlagos, és visszatérhet a rendszeres tevékenységek három hét.

-A ' nem csak a mell bőr negatívan érintette jelentős weightloss. Valójában még a mell szövet, maga is változik a teljes körű és rugalmas laza, petyhüdt. Emlő rekonstrukciós műtét során a mell visszaad a eredeti kötet-val implantátum a mell rekonstrukciósegítségével.

Mellimplantátumok rekonstrukció

Mell rekonstrukció művelet különböző módon lehet elvégezni. Amikor kész, egy több kis vágások mentén a mell-szeres, a hónalj, vagy a bimbóudvar körül történik. Két közös helyen az implantátumok: alatt a mell szövet, és alatta a mell izom. Sok nő úgy vélik, hogy ha az implantátum a mell izom alá kerül, a mell úgy néz ki, sokkal természetesebb és vonzó. Emlő rekonstrukciós műtét rendszerint egy-két óráig is eltarthat. A legtöbb esetben a a műtét altatásban történik. Kapsz posztoperatív ápolási otthon; nincs szükség-hoz eltartás ön a kórházban. Szájon át gyógyszert enyhíti a műtét utáni fájdalom, és akkor lesz képes-hoz kap hát-hoz dolgozik-ban körülbelül egy hét múlva.

Orvosi szakértők és a társadalom soha nem szerettem volna az implantátum a mell rekonstrukció sokkal. És néhány esetben igazuk, mert vannak bizonyos kockázatok okozta őket. Szilikon bejelentés újjáépítési Mellimplantátumok általában a dolog, ami okozza a fő ellenszenv, és nemrégiben megkezdték a mell implantátumok ki kell tölteni sóoldattal.

Természetes mell rekonstrukció

Tanácsadás a természetes mell rekonstrukció megtalálható a különböző fórumokon weightloss. A javaslatok, előfordulhat, hogy vannak általában természetes és biztonságos. Egyikük biztosan működni fog, és akkor lesz boldog-val a közművesített alakja a mell. Vannak speciális lokális ágak a weightloss fórumokon. Ott találsz ajánlások választani természetes mell rekonstrukció. Néhány nő próbált természetes gélek és krémek, és a tapasztalatok megosztását másokkal. Segítség a megfelelő jogorvoslati lesz képes visszatérni a mell feszességét. Ők fog kinézni, teljes és fiatalabb. Ilyen eredmény Mellimplantátumok rekonstrukció és a vele járó kockázat nélkül is elérhető lehet. Következésképpen Ön nem szenvednek mellékhatások.

Találni a természetes mell rekonstrukció 


comments powered by Disqus