Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Női egészség  /  Mellfelvarrás súlycsökkenés után

Mellfelvarrás után fogyás: természetes mell rekonstrukció

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Ines Obregon (2019-05-24)
Mellfelvarrás után fogyás: természetes mell rekonstrukció Sok nő kezdődik tekintve emlő újjáépítési műtét , mert így, hogy javítsák mell után jelentős Weightloss. A fogyás le mellek változik ugyanúgy, mint más testrészeket csinálni, és ez a tény nyilvánvalóvá válik, különösen a ruházati, hogy illik nem egészen úgy gondolja, ahogy szeretné.

Amikor a nők fiatal, a mell áll, főleg a mirigyes (cég) szövetek, amelyek helyébe a Lazer zsíros szövetek, a kor. Ez egy normális folyamat, és az is jellemző, ha a Weightloss. Nemcsak a nőket, hanem a férfiakat is érinti.

Emlő felújítása után WeightLoss

Amikor a folyamat fogyás nem fokozatos, és a fogyás gyorsan, a bőr nem olyan rugalmas. Ezért a mell érinti az ilyen változtatásokat. Ebben az összefüggésben, Mellnagyobbítás gyakran szükséges fogyás után. Az eljárás során, extra bőrt eltávolítják, hogy elkerüljék megereszkedett. Ez a technika célja, hogy javítsa a mell szöveteinek és mellbimbók egy vonzóbbnak, fiatalabb, és jobban néz. Ez is segít a mell érezni jól tónusú, összehasonlítható a pre-Weight Loss feltételt.
A mell lift után a fogyás végzik figyelembe az ügyfél vágyait és céljait. Meghatározza a művelet egyedi jellegét: az eltávolításhoz szükséges bőr mennyiségét és a kitárolás típusát egyenként határozzák meg.
A legtöbb esetben, a betegeknek szükségük van egy kis bőr eltávolítása körül a mellbimbók és a mellemelő. Egyes esetekben a minimális inváziók elég lesz. Ez azt jelenti, hogy a művelet lesz csökkenteni a heg körül a bimbóudvar.

De ez nem megszokott a legtöbb beteg számára, akiknek problémái kapcsolódnak súlycsökkenés. Szenvednek a nagy mennyiségű zsíros bőr , és ilyen esetekben, a művelet meglehetősen fájdalmas. Azonban a beteg képes dolgozni hét-tíz nap az átlag, és visszatérhet a rendszeres tevékenységek három hét alatt.

Megereszkedett mell

Saggy Breast
Zsíros mell
Ez nem csak a mell bőrt, ami negatívan befolyásolja a nagy fogyás. Igazából még a mell szövet is változik a teljes és legyen petyhüdt. A mell újjáépítése műtét, a mell helyreállítása az eredeti térfogat segítségével mellnagyobbító implantátumok.

A pillanat test tapasztalatait egy hatalmas csepp a hasa súlya, természetesen, lelapul, de a mell is kap hízelgés alakú, amely nem vonzó nézni. Nagyon gyakori minden nő, hogy a lógó mell fogyás után , mint az összetétele a mell is mirigyes és zsíros szövetek.
Után fogyás, a mennyiség a zsíros szövetek lesz csökken, ami miatt megereszkedett a mell.
Ez is az egyik oka annak, hogy a nők után a fogyás megtalálja a mellüket, hogy kisebb méretű , mint amit régen. Egyes nők, azonban nem lehet tapasztalat zsíros mellek vagy méretének csökkentése a mell az a tény, hogy a mell több mirigyes szövetek helyett zsíros szövetek. Nehéz megmondani, ki fog tapasztalni drasztikus változást alakja és mérete a mell előtt súlycsökkenés.

Kinek van szüksége Mellfelvarrás után fogyás?

Minden nő megereszkedett mell kell menni egy Mellfelvarrás után a fogyás. Íme néhány tünet a mell szoruló Mellfelvarrás:

 • Lefelé mutató mellbimbók.
 • Mell mellbimbó/bimbóudvar alatt található mell gyűrődések.
Mielőtt választó Mellfelvarrás kezelés, az egyik tudnia kell, hogy a Mellfelvarrás nem változtatja meg a méretét a mell. A kezelés legelőnyösebb azok számára, akik nem elégedettek a formája a mell, nem pedig a méret.

Mikor kell menni a Breast lift műtét?

Fogyás lehet a fő oka a megereszkedett a mell. Az emlő alakításában való kezelés azonban bizonyos megfontolásokat sürít:

 • Stabil súly: nő, akinek mell mérete nő/csökken a súlygyarapodás/veszteség kell egy stabil tömeg megkezdése előtt emlő lift műtét. A méret-ból mell akarat folytatódik-hoz emelés/csepp-val a test mér amíg stabil mér végrehajtott.
 • Elérése tömeg cél: bárki, aki a rendszer a fogyásban volna meg a cél az azonos. A mellfelemelő műtétet csak akkor kell a lehető legjobban figyelembe tenni, ha az optimális súlyt elérték. Nagyon ajánlatos várni az időt, amíg az optimális tömeg érhető el, mielőtt egy mellszobor újjáépítési műtét.
 • Terhesség: a nők tervezésének terhesség kell várni, amíg befejezte a gyerekeket viselő. A méret a mell megváltoztathatja drasztikusan a terhesség alatt; Ezért meg kell várni egy bizonyos ideig, mielőtt a mellplasztika. A Mellfelvarrás műtét okozhat nehézséget, míg a szoptatás, ezért meg kell várni legalább 6 hónappal a szülés után, hogy a gyermek.
Minden olyan nő, aki elérte a stabil súlyt , és nem terhes, vagy szült a gyermek mehet Mellimplantátumok vagy mastopexy, Mellfelvarrás műtét.

Emlő felújítása implantátumok

Breast Reconstruction Implants
Emlő felújítása implantátumok
Emlő újjáépítési művelet végezhető különböző módokon. Ez keresztül egy néhány kis darabok mentén a mell szeres a hónalj vagy környékén a bimbóudvar. Az implantátumokra két gyakori hely van: az emlőszövet alatt és a mellizom alatt.
Sok nő úgy gondolja, hogy ha az implantátum alá helyezik a mell izmát, a mell néz ki sokkal több természetes és vonzó.
Emlő felújítása műtét általában úgy egy-két órát befejezéséhez. A legtöbb esetben, a műtét történik azáltal, hogy az általános érzéstelenítés a betegnek. Is, a beteg kap posztoperatív ellátás otthon, és nem kell tartani a beteg a kórházban napokig. Orális gyógyszert enyhíti a műtét utáni fájdalom, és egy lesz képes-hoz kap vissza dolgozni körülbelül egy hét múlva.

Orvosi szakértők és a társadalom soha nem tetszett az emlő implantátumok nagy mértékben. Egyes esetekben, ez is jobb, mivel fennáll a kockázata az ilyen műtétek. Szilikon töltés a mell rekonstrukciós implantátumok általában az a dolog, ami miatt a fő nem szeret, és a közelmúltban mell implantátumok kezdtek tölteni sóoldattal.

Kockázata mell felújítása műtétek

Íme néhány a kockázatok emlő rekonstrukciós implantátumok:

 • A mellben fennáll a veszélye az aszimmetria veszélyének. Egyes esetekben, a méret/megjelenés a mell nem egyezik után az implantátum.
 • Fájdalom és érzékenység a mell után a műtét.
 • Miután a műtét, az implantátum megrepedése vagy defláció.
 • Lassú gyógyulás a bemetszést.
 • Fokozott kockázata ismételt mellplasztika a jövőben, hogy távolítsa el az implantátum.
 • Csökkent mell érzés.
 • Megnövekedett kockázata az emlő fertőzése.
 • Vérzés a mell.
 • Műtét után hatása érzéstelenítés.
 • Mellrák.
A fenti szövődmények esetleg további műtétre van szükség.

Bárki, akit érdekel a választó mellműtét konzultálnia kell a kozmetikai sebész , hogy információkat szerezzenek az eljárásról, kockázati tényezők, és a műtét utáni gondozás. A jobb megértése a műtét is előkészíti a beteget a jövőben kapcsolatos problémák az emlő implantátum.

A mell rekonstrukció során alkalmazott eljárások

Breast Reconstruction Surgery
Emlő felújítása sebészet
A mell lift után a fogyás magában foglalja a különböző technikákat, amelyek a következők:

 • Mély inferior Epigastric perforáló (DIEP): Ez a fejlett formája az emlő műtét. A műtét, a sebész eltávolítja a felesleges bőrt és zsírt a hasi területen anélkül, hogy gyengítené az izomerő a beteg. A felesleges bőrt ezután használják a mell alakításában eljárás.
 • Superior glutealis artéria perforáló (SGAP): ebben az eljárásban a felesleges bőrt eltávolítják a fenék a beteg használni később a mell újjáépítési eljárás.
 • A profunda artéria Perforator (PAP): ebben az eljárásban, felesleges bőrt eltávolítják a felső hátsó comb egy terület alatt található a fenék.
 • Keresztirányú felső gracilis (TUG): ebben az eljárásban, felesleges bőrt eltávolítják a belső comb a beteg. A felesleges bőrt később használják a mell alakításában eljárás.
 • Latissimus dorsi Miokkután (lat flap): ebben az eljárásban, a bőr, a zsír és az izom a felső és középső vissza forgatják a mell területén. Hosszútávon, a operáció május csökken izom erő gyártás ez bonyolult részére egy-hoz mászik és úszik.
 • Keresztirányú rectus Miokkután: az eljárás során, a női elsődleges rectus izmok eltávolítják, hogy átalakítja a mell. A technika növelheti a sérv kialakulásának kockázatát. Az eljárás már nem előnyben részesített módszer a mellemelő.
 • Kövér oltása: az eljárás során, zsírleszívás a has, comb, hát, karok és a fenék végzik a zsír eltávolítására ezeken a területeken. A zsírt ezután készen kell beadni a mell, hogy fokozza a fellebbezést, és alakja fel a mell.

Mit várhat a Breast újjáépítési műtét?

A mell felújítása műtét címe megereszkedett mell fogyás után, valamint javítja a teljes megjelenését a beteg. Az emlő műtét is jól működik:

 • Erősítése az általános megjelenését és hangulatát a mell.
 • Javítása szimmetriát a mell, ha azok egyenetlen.
 • Erősítése az önbecsülés és a teljes test megjelenését.
 • Növelése az általános személyiségét a beteg.

Természetes mell rekonstrukció

Megtalálhatod tanácsot a természetes mell rekonstrukciója különböző súlyvesztés fórumokon. A javaslatok lehet találni ott általában természetes és biztonságos. Egyikük biztosan dolgozik érted, és akkor boldog lesz a jobb alakja a mell.

Natural Breast Reconstruction
Természetes mell rekonstrukció
Vannak speciális témák a Weightloss fórumokon. Ott találsz ajánlásokat választani természetes mell rekonstrukciója. Néhány nő próbált természetes zselék és krémek és ossza meg tapasztalatait másokkal. Segítségével a megfelelő jogorvoslati Ön képes lesz arra, hogy visszatérjen feszességét a mell. Fognak nézni a teljes és fiatalabb.
Nagy eredmény lehet megvalósítható nélkül is emlő implantátumok és a velük kapcsolatos kockázatot. Következésképpen, ha nem szenved mellékhatások, ha úgy dönt, természetes mell felemelése.

Előnyeit megy a természetes lehetőségek

A természetes mell rekonstrukciója egy egyszerű eljárás, mint az implantátum-alapú műtét. Meg lehet végezni bárki nem éves tapasztalattal, mivel ez a módszer magában foglalja egyszerűen a természetes növényi termékek javítása megjelenését az emlő szöveteiben. Előnyeit a természetes mellemelő egyértelműen egyértelmű. Néhány a legfontosabb egyszer felsoroltak a következők:

 • Természetes Look: mell átesett természetes mellemelő meg természetes, mint az implantátumok. A természetes mell emelés magában foglalja a gyógynövény krémek és zselék, amelyek a mellek a természetes megjelenés után az eljárást. Az eljárás a legalkalmasabb a nők, akik nem akarnak nyilvánosságra mintegy kapok egy mellnagyobbítás vagy Mellkisebbítés műtét. Bizonyos esetekben, a természetes emlő emelő javítja a fellebbezést a mell, különösen, ha a mellbimbó-kímélve technikát használják.
 • Nem ismételt műtét: ellentétben az implantátum műtét, a természetes mell emelési eljárás nem igényel ismételt műtétek , vagy bármilyen más kockázat. A betegeket, akik átmentek az implantátum eljárás tanácsoljuk, hogy az implantátumok helyett minden 12 évben. Az ismételt műtét fontos a biztonság a beteg implantátumok gyakran a kockázata elragadtatás és kártérítés. A természetes mell felemelkedés tart egy életre.
 • Természetes Feel és a szimmetria: a természetes mell emelési eljárás magában foglalja a természetes mell növekedési folyamat , amelynek eredményeképpen a természetes alak, méret, és érezni.

Választás az implantátum és a természetes mellszívó eljárás között

A természetes megközelítés előnyei egyértelműen összehasonlíthatók az implantátum-alapú műtéten.
Mégis, az egyik konzultálnia kell a szakmai sebész tudni, hogy milyen típusú emlő emelési eljárás a legmegfelelőbb a beteg számára.
Számos tényező, hogy egy sebész mérlegelheti, mielőtt kiválasztják a műtétet. Pl, a sebész május vizsgál a mell szövetek-hoz felmérni vajon a páciens lehet élvezet-val sebészeti mell formálás vagy nem.

Az egészségügyi története a beteg és a személyes preferenciák néhány további tényezőket, amelyek figyelembe kell venni, mielőtt a műtét. Consulting a sebész a legjobb módja annak, hogy tudja, melyik mell alakításában eljárást kell követni.

Következtetés

A nők, mellek fontos szerepet játszanak a megjelenésüket. A zsíros mell következő gyors fogyás néz ki, nem vonzó, és lehet, hogy egy nő elveszíti bizalmát, míg egy olyan időpontban, vagy pedig egy partin. Mellfelvarrás után testsúlycsökkenés segíthet fokozza a megjelenését a mell természetes módon!

Megtanulják, hogyan kell lift megereszkedett mell 


comments powered by Disqus