Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Női egészség

Felnőtt női egészség

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Ines Obregon (2019-02-01)
Felnőtt női egészség Tudod, hogy a legjobb női egészségügyi aggodalmak? Szívbetegség, rák és alacsony libidó tetején a listán. Bár ezek komoly aggodalomra adnak okot, van jó hír. Az egészséges életmóddal kapcsolatos döntések – mint például az egészséges táplálkozás és a testmozgás bevonása a napi rutinba – nagyutat tehetnek a nők egészségügyi kockázatainak csökkentése felé.

Egyes nők, mell egészsége tetejét a listát a női egészségügyi aggályok. Mi a legjobb módja a mellöni vizsgálatnak? Mit kell tennie, ha talál egy mell csomó? Mi a legjobb módja annak, hogy kezelni mellfájdalom?

Mások számára, a nők egészségügyi aggodalmak közé tartozik a kozmetikai sebészet. És ahogy öregszünk, a nők egészségügyi aggodalmak valószínűleg változni fog. Lehet hasa zsír vezethet egészségügyi problémák? Tényleg szükség van kegel gyakorlatokra? Kap választ ezekre és más női egészségügyi kérdésekre.

Egészséghírek között

Állatorvosi főiskolai tudósok pontosan gének meghajtó petefészekrák

Posted vasárnap, szeptember 13, 2020

Magas minőségű súlyos petefészek karcinóma (HGSOC) az ötödik vezető oka a rák okozta halálesetek a nők az Egyesült Államokban, de keveset tudunk az eredetét a betegség.

Az elhízással küzdő terhes nők életmódjának javítása egészségesebb gyermekekhez vezethet

Posted vasárnap, szeptember 13, 2020

Új kutatások azt mutatják, javítja az életmód a nők elhízás a terhesség alatt azt jelentheti, hosszú távú szív-és érrendszeri előnyöket a gyermekek számára.

Az anya magas zsírtartalmú étrendje több édes íz receptorhoz vezethet az utódokban

Posted vasárnap, szeptember 13, 2020

A Cornell élelmiszer-kutatói állatkísérletekben azt mutatják, hogy az anya magas zsírtartalmú étrendje több édes ízreceptorhoz vezethet, és nagyobb vonzerőt okozhat az egészségtelen ételekhez az utódaikban - ami rossz táplálkozási viselkedést, felnőttkori elhízást eredményez.Női egészség

Mell egészség

Libidó és termékenység
comments powered by Disqus