Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Női egészség

Felnőtt női egészségügyi

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Ines Obregon (2019-02-01)
Felnőtt női egészségügyi Tudod, hogy a legnépszerűbb női egészségügyi problémák? Szívbetegség, a rák és az alacsony libidó vezetik a listát. Bár ezek komoly gondok, van jó hír. Egészséges életmóddal, egészséges étrend és testmozgás a napi rutin beleértve-tud megy egy vágyódik út felé női egészségügyi kockázatok csökkentése.

Egyes nők emlő egészségügyi csúcsok a oldalra dől, a női egészségügyi problémák. Mi az a legjobb módja annak, hogy egy emlő önálló vizsga? Mi a teendő, ha úgy találja, hogy a mell Dömm? Mi az a legjobb módja annak, hogy mell fájdalom kezelésére?

Mások számára a női egészségügyi kérdések közé tartozik a kozmetikai sebészet. És ahogy öregszünk, a nők egészségügyi aggodalmak valószínűleg meg fognak változni. Tudna hasa zsír vezető egészségügyi problémák? A Kegel-gyakorlatok valóban szükséges? Ezek és más női egészségügyi kérdésekreadott válaszok. 

Egészséghírek

Tanulmány: Több D-vitamint is erősíti, memória, de túl sok vezethet lassabb reakció idő

Posted on péntek, március 15, 2019

Mennyi D-vitamin fokozhatja a memória, a tanulás és a döntéshozatal, az idősebb felnőttek, és hogy mennyi a túl sok?

Gyógyszeres tudna enyhítésére mellékhatások a kemoterápia a rákbetegek

Posted on csütörtök, március 14, 2019

A Stanford University School of Medicine kutatói bebizonyították, hogy a módszere előrejelzés, amely rákbetegek fognak szenvedni, szív problémák a leggyakrabban használt kemoterápiás gyógyszer.

Molekuláris mintázatok segíthet előre jelezni a visszaesés kockázata emlőrákos betegek

Posted on csütörtök, március 14, 2019

A genetikai és molekuláris make-up egyes emlő daganat tart nyomokat, hogy hogyan egy nő betegség is haladás, beleértve annak valószínűsége, hogy jön vissza, a kezelés után, és milyen időkeretben Cancer Research UK által finanszírozott tanulmány szerint megjelent a természet ma (szerda).Női egészség

Mell egészség

Libidó és termékenység
comments powered by Disqus