Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Női egészség

Felnőtt Női Egészség

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Ines Obregon (2019-02-01)
Felnőtt Női Egészség Tudod, hogy a felső női egészségügyi aggodalmak? Szívbetegség, rák és az alacsony libidó tetején a listán. Bár ezek komoly aggodalmakat, van jó hír. Az egészséges életmód megválasztására, mint például az egészséges táplálkozás és a fizikai aktivitás, a napi rutin, lehet menni a hosszú út felé csökkenti a nők egészségügyi kockázatok.

Egyes nők, mell egészségének tetejét a listát a női egészségügyi aggodalmak. Mi a legjobb módja annak, hogy a mell önálló vizsga? Mit kell tennie, ha találsz egy mell csomó? Mi a legjobb módja annak, hogy kezelje a mell fájdalmát?

Mások számára, a nők egészségügyi problémák közé kozmetikai sebészet. És ahogy öregszünk, a nők egészségügyi aggályai valószínűleg megváltozik. Lehet hasa zsír egészségügyi problémákhoz vezethet? Vannak Kegel gyakorlatok valóban szükséges? Választ kaphat ezekre és az egyéb női egészségügyi kérdésekre.

Egészséghírek

PhDs tele több stressz , mint a diákok tudják kezelni azt mondja, tanulmány

Kifüggesztett -ra csütörtök, november 14, 2019

A felmérés 6 300 diplomások a világ minden tájáról megállapították, hogy közel négy tíz közülük szenved mentális egészségügyi kérdésekben, mint például a szorongás és a depresszió. Ez volt az ötödik és legújabb ilyen felmérés, amelynek eredményei megjelentek ezen a héten a Nature folyóiratban.

Ftalátok expozíciója és magas szintű stressz , késői terhességben a korai születéssel kapcsolatban

Kifüggesztett -ra csütörtök, november 14, 2019

A nők kitéve egyszerre a stressz és a műanyag adalékanyagok végén a terhesség fokozott kockázata a koraszülést, állapítja meg a tanulmány által Rutgers és más intézmények.

Ingadozó súly változások is ismételje meg a második terhesség és megjósolni rossz eredmények

Kifüggesztett -ra csütörtök, november 14, 2019

Mindenki tudja, hogy egyre nagyobb súlyt során egy terhesség rossz, de klinikusok ritkán úgy súlygyarapodást és veszteséget az egyik terhesség a következő-különösen a normál súlyú nők.Női egészség

Mell egészség

Libidó és termékenység
comments powered by Disqus