Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Női egészség

Felnőtt Női Egészség

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Ines Obregon (2019-02-01)
Felnőtt Női Egészség Tudod, hogy a felső női egészségügyi aggodalmak? Szívbetegség, rák és az alacsony libidó tetején a listán. Bár ezek komoly aggodalmakat, van jó hír. Az egészséges életmód megválasztására, mint például az egészséges táplálkozás és a fizikai aktivitás, a napi rutin, lehet menni a hosszú út felé csökkenti a nők egészségügyi kockázatok.

Egyes nők, mell egészségének tetejét a listát a női egészségügyi aggodalmak. Mi a legjobb módja annak, hogy a mell önálló vizsga? Mit kell tennie, ha találsz egy mell csomó? Mi a legjobb módja annak, hogy kezelje a mell fájdalmát?

Mások számára, a nők egészségügyi problémák közé kozmetikai sebészet. És ahogy öregszünk, a nők egészségügyi aggályai valószínűleg megváltozik. Lehet hasa zsír egészségügyi problémákhoz vezethet? Vannak Kegel gyakorlatok valóban szükséges? Választ kaphat ezekre és az egyéb női egészségügyi kérdésekre.

Egészséghírek

A partnerük által megölt nők az emberölők statisztikáinak jelentős hányadát alkotják Dániában

Kifüggesztett -ra hétfő, szeptember 16, 2019

Ki a 536 nők , akik megölték között 1992-2016 dániában, 300 öltek meg a partnere. Ez a szám a női áldozatok 57%-ának felel meg.

Paracetamol használata a terhesség alatt kapcsolódó gyermekkori viselkedési problémák

Kifüggesztett -ra hétfő, szeptember 16, 2019

Egy új tanulmány megállapította, további bizonyítékok összekapcsolása paracetamol bevitel a terhesség alatt a potenciális káros viselkedési és kognitív eredmények gyermekkorban.

A férfiak és a nők a cukorbetegség vagy a Prediabétesz tapasztalatok különböző comorbidities, tanulmány azt mutatja,

Kifüggesztett -ra hétfő, szeptember 16, 2019

Egy új tanulmány az idei éves ülésén az Európai Szövetség a diabétesz tanulmányozása Barcelona, Spanyolország (16-20 szeptember) azt mutatja, hogy a férfiak és a nők tapasztalatai különböző társbetegségektől (más betegségek egyidejű) cukorbetegség vagy Prediabétesz, valamint a váratlanul magas Prediabétesz a gyermekek körében éves 6-10 év.Női egészség

Mell egészség

Libidó és termékenység
comments powered by Disqus