Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Női egészség

Felnőtt Női Egészség

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Ines Obregon (2019-02-01)
Felnőtt Női Egészség Tudod, hogy a felső női egészségügyi aggodalmak? Szívbetegség, rák és az alacsony libidó tetején a listán. Bár ezek komoly aggodalmakat, van jó hír. Az egészséges életmód megválasztására, mint például az egészséges táplálkozás és a fizikai aktivitás, a napi rutin, lehet menni a hosszú út felé csökkenti a nők egészségügyi kockázatok.

Egyes nők, mell egészségének tetejét a listát a női egészségügyi aggodalmak. Mi a legjobb módja annak, hogy a mell önálló vizsga? Mit kell tennie, ha találsz egy mell csomó? Mi a legjobb módja annak, hogy kezelje a mell fájdalmát?

Mások számára, a nők egészségügyi problémák közé kozmetikai sebészet. És ahogy öregszünk, a nők egészségügyi aggályai valószínűleg megváltozik. Lehet hasa zsír egészségügyi problémákhoz vezethet? Vannak Kegel gyakorlatok valóban szükséges? Választ kaphat ezekre és az egyéb női egészségügyi kérdésekre.

Egészséghírek

Új számítógépes algoritmus lehetővé teszi előrejelzését gesztációs cukorbetegség

Kifüggesztett kedden, január 14, 2020

Az új számítógépes algoritmus lehetővé teszi előrejelzést, a terhesség korai szakaszában, vagy még mielőtt a terhesség megtörtént, amelyek a nők nagy a kockázata a gesztációs diabétesz.

Frissítve emlőrák iránymutatás kínál ajánlásokat kezelésére esetekben alacsony er kifejezés

Kifüggesztett kedden, január 14, 2020

A frissített iránymutatás az ösztrogén és progeszteron receptor (ER/PgR) tesztelés az emlőrák , közzétett közösen ma a College of American patológusok és az American Society a klinikai onkológiai, megerősíti sokat az eredeti útmutatást, és konkrétabb ajánlásokat kezelésére és a jelentési esetekben alacsony er kifejezés.

Anyai stressz befolyásolja a magzati agy fejlődését

Kifüggesztett kedden, január 14, 2020

Egy új tanulmány megjelent online január 13, 2020, a naplóban JAMA Pediatrics jelentések, hogy az anyák, akik szenvednek súlyos mentális stressz a terhesség alatt lehet babák kóros fejlődés fontos területein az agy még a születés előtt. Már ismert, hogy a csecsemők veleszületett szívbetegség mutatják rendellenességek agyi növekedést és az agy biokémiai reakciók.Női egészség

Mell egészség

Libidó és termékenység
comments powered by Disqus