Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Női egészség

Felnőtt Női Egészség

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Ines Obregon (2019-02-01)
Felnőtt Női Egészség Tudod, hogy a felső női egészségügyi aggodalmak? Szívbetegség, rák és az alacsony libidó tetején a listán. Bár ezek komoly aggodalmakat, van jó hír. Az egészséges életmód megválasztására, mint például az egészséges táplálkozás és a fizikai aktivitás, a napi rutin, lehet menni a hosszú út felé csökkenti a nők egészségügyi kockázatok.

Egyes nők, mell egészségének tetejét a listát a női egészségügyi aggodalmak. Mi a legjobb módja annak, hogy a mell önálló vizsga? Mit kell tennie, ha találsz egy mell csomó? Mi a legjobb módja annak, hogy kezelje a mell fájdalmát?

Mások számára, a nők egészségügyi problémák közé kozmetikai sebészet. És ahogy öregszünk, a nők egészségügyi aggályai valószínűleg megváltozik. Lehet hasa zsír egészségügyi problémákhoz vezethet? Vannak Kegel gyakorlatok valóban szükséges? Választ kaphat ezekre és az egyéb női egészségügyi kérdésekre.

Egészséghírek

Tanulmány feltárja a hosszú távú előnyei a stressz inkontinencia műtét

Kifüggesztett hétfőn, július 15, 2019

Az egyik leggyakrabban végzett műtétek kezelésére stressz inkontinencia nőknél lehet jobb, hosszú távú eredményeket, mint egy másik közös sebészeti technika, állapítja meg a tanulmány által vezetett Mayo Clinic kutatók.

Anya kéri, hogy a fehérje rázza szabályozás után lánya meghal

Kifüggesztett hétfőn, július 15, 2019

Egy anya hívja az egészségügyi ágazat szabályozására értékesítése fehérje por és kiegészítők után lánya meghalt 2017 miatt egy fehérje-nehéz táplálkozás.

Élet a fejlett emlőrák

Kifüggesztett hétfőn, július 15, 2019

Van egy bizonyos mennyiségű vita körüli pontos meghatározását előrehaladott emlőrák (ABC ). Amikor beszélünk a klinikai vizsgálatok, nem könnyű meghatározni.Női egészség

Mell egészség

Libidó és termékenység
comments powered by Disqus