Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Női egészség

Felnőtt női egészség

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Ines Obregon (2019-02-01)
Felnőtt női egészség Tudod, hogy a legjobb női egészségügyi aggodalmak? Szívbetegség, rák és alacsony libidó tetején a listán. Bár ezek komoly aggodalomra adnak okot, van jó hír. Az egészséges életmóddal kapcsolatos döntések – mint például az egészséges táplálkozás és a testmozgás bevonása a napi rutinba – nagyutat tehetnek a nők egészségügyi kockázatainak csökkentése felé.

Egyes nők, mell egészsége tetejét a listát a női egészségügyi aggályok. Mi a legjobb módja a mellöni vizsgálatnak? Mit kell tennie, ha talál egy mell csomó? Mi a legjobb módja annak, hogy kezelni mellfájdalom?

Mások számára, a nők egészségügyi aggodalmak közé tartozik a kozmetikai sebészet. És ahogy öregszünk, a nők egészségügyi aggodalmak valószínűleg változni fog. Lehet hasa zsír vezethet egészségügyi problémák? Tényleg szükség van kegel gyakorlatokra? Kap választ ezekre és más női egészségügyi kérdésekre.

Egészséghírek között

Hogyan lehet növelni az immunrendszert a harcot coronavirus

Feladott kedden, március 31, 2020

Mivel a világ küzd a coronavirus világjárvány, egyre több ember próbálja megvédeni magát a vírus minden eszközzel lehetséges. Jelenleg nincs vakcina súlyos akut légúti szindróma coronavirus 2 (SARS-CoV-2), így erősíti az immunrendszert útján diéta, a rendszeres testmozgás, és az alvás ésszerű intézkedéseket.

A tanulmány számszerűsíti a cvd gazdasági terheit olyan nőknél, akiknek a kórtörténetében

Feladott kedden, március 31, 2020

Egy új tanulmány számszerűsíti a szív- és érrendszeri betegségek (CVD) jövőbeli gazdasági terheit azoknál a nőknél, akiknek a kórtörténetében koraszülés szerepel.

Szülés utáni pszichiátriai betegségben szenvedő nők, akiknél kisebb a további gyermek

Feltette hétfőn, március 30, 2020

Azok a nők, akik pszichiátriai rendellenességekben, például depresszióban, szorongásban, mániában és skizofréniában szenvednek az első gyermekük születését követően, kevésbé valószínű, hogy több gyermeket fognak elkövetni, az első tanulmány szerint, amely ezt egy nagy országos vizsgálatban vizsgálja. Lakosság.Női egészség

Mell egészség

Libidó és termékenység
comments powered by Disqus