Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Szépség és egészség  /  Gyógyszerek akne kezelés

Gyógyszerek esetében akne kezelés

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Jennifer Greenwood (2019-03-12)
Gyógyszerek esetében akne kezelés -A ' nem olyan könnyű megtalálni a megfelelő akne kezelés. Sok szenvedő ember keres gyógyszerek esetében akne kezelés, és nem az összes, hogy sikerül megtalálnia az igazi gyógyszer, amely hasznos, és nagyon természetes eredetű.

Gyógyszerek esetében akne kezelés

Valóban vannak olyan készítmények, természetes és biztonságos, kell tekinteni, és nem kell sokat, vagy még nincs semmilyen mellékhatása. De vannak még gyógyszerek esetében akne kezelés bizonyult akció, még mindig nem olyan biztonságos, mint természetes is. Ezek közül a retinoidok, isotretinoin és természetesen a benzoil-peroxid.

Benzoil-peroxid

Benzoil-peroxid egy komplex cselekvési kábítószer, az egyik sok gyógyszerek esetében akne kezelés. Már használt akne kezelés sok éven át, és manapság állítják elő a különböző fájlnevek és különböző védjegyet (például Clearasil egyike a leg--bb közismert). Összetett tevékenység, a benzoil-peroxid növekedését és fejlődését a baktériumok és a bőrre gyakorolt nyilvánul meg.

A készítmény gátolja a növekedés bizonyos baktériumok, és a mások egyszerűen csak megölték, általa. A hatása a bőr oxidáló és méretezés bőr, amely akadályozza a pattanások megjelenéserévén történik. Néhány készítményeket tartalmazó benzoil-peroxid is elnyeli a faggyú, megakadályozza, hogy a tüszők fulladás.

Benzoil-peroxid lehet különböző koncentrációja a kábítószer, hogy fogsz használni, 2,5 %, 5 % és 10 %-os koncentrációban használják leggyakrabban. Természetesen a készítmény, amely több benzoil-peroxid erősebb , és erősebb fellépés, de van nem gonna jobb hatást, ha a legerősebb egy.

Akne kezelés

Célszerű kezdeni a enyhébb gyógyszerek esetében akne kezelés, nem a betegség súlyosságától függően, és aztán, ha úgy érzi, hogy nagyobb adag, a készítmény kell alkalmazni, és az eredetileg használt egyik, nem elegendő ahhoz, hogy az erősebbet.

De minden esetben jobb, hogy keresse fel orvosát, annak érdekében, hogy nem árt a jó szándék. A kérdés az, benzoil-peroxid van egyes mellékhatások, kapcsolódó, főként a szárítás a bőr. Van a veszélye annak, hogy túl száraz bőr félszegen alkalmazása a készítmény, ami vezethet akne újra után.

Gyógyszerek esetében akne kezelés nélkül benzoil-peroxid 


comments powered by Disqus