Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Szépség és egészség  /  Smink és akne

Smink és akne

Az Egészségügyi Központ cikke

Smink és akne Van-e bármilyen kapcsolat smink és akne? Igen, smink okozhat akne. Nincs olyan érzés, vagy valami. Eléggé megállapított tény, és minden ember, aki aggódik a bőrápolás különösen és az egészségügyi általános, hogy körülbelül azonos. Itt beszélünk, főleg a nők, mert biztosan minden "smink kérdések" aggodalomra ad okot a nők sokkal több, mint a férfiak.

És minden nő kell tudni milyen smink, ő felhasználhatja elkerülése érdekében az ilyen széles körű és zavaró baj mint akne. Kozmetikai, melyik okok akne, azonban, és minden, annak ellenére, hogy széles körben használják, és sok nő még mindig használ ez, és panaszkodnak, hogy akne, csak anélkül, hogy tudnánk, mi az oka, hogy baj van.

Smink és akne

Valójában a válasz, mint ez történik gyakran, egyszerűen rejlik a felszínen. Bőrápolás nem lehet egy rögeszme, bár néhány esetben a nők. De mégis akne és "smink akne" különösen hajlamosak jelenik meg, ha a bőrápolás hiányos... vagy alapvetően handless.

Ilyen fumbling viselkedés tekintetében többnyire kézi eltávolítása akne, azaz szorította, és a szedés. Azonban ez nem kapcsolódik a fő téma, bár ez lesz nagyon fontos, szinte ugyanezen okok miatt.

Mi van mi célja, "nem megszállott bőrápolás" beszél? Kozmetikai kell egy élet célját, nem igaz? Persze-a ' jó néz ki jól, de vannak esetek, amikor nem tesszük magunkat több vonzó-val smink. Eltekintve attól a ténytől, hogy a szeretett személy is szerelmes valaki, amikor ő végre látni anélkül, hogy maquillage akkor is csak elrontani a bőre, valamilyen módon, vagy egy másik.

Például nem tanácsos használni a túl sok scrubs - ők bozót annyira, hogy ez lesz a bőre, túl vékony és sérülékeny. És túl finom por nem is ajánlott - akarsz e porok-hoz kap-ba minden mikroszkópikus lyukak a bőr? Egyszerűen kitöltésével a lyukak (vagy pórusokat vagy tüszők) az első szakasz a pattanások kialakulását.

Van egy kapcsolat a smink és a pattanások - és ez csak egy egyszerű illusztráció. Ugyanaz van-val kozmetikai tartalmazó olaj - egy nagy ügynök pórusokat fulladás.

Ne essen pánikba, ha már megvan minden rossz bőr. Gondoljunk csak jól a smink és a pattanások.

Megtalálni a legjobb akne kezelés 


comments powered by Disqus