Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Szépség és egészség  /  Belső okai akne bőr

Belső okai akne bőr

Az Egészségügyi Központ cikke

Belső okai akne bőr Minden olyan betegség okozza, vagy csak okozza, hogy bármi, amit kapunk, és hogy kapcsolódik a testünket, pattanások is okozott, vagy belső vagy külső tényezők. Itt vagyunk, valószínű, hogy a hangsúly a belső okai akne bőr.

Belső okai akne bőr

Belső okai a bőr akne lehet igazán rosszindulatú és az átlag - Ön csak nem tudom, honnan jöttek!

Ha külső okai Akne kiszámítható, bizonyos mértékig, belső okai akne bőr valóban jelenhetnek meg a zöld mező,-úgy tűnik, hogy engedelmeskedik minden higiéniai szabályok, van egy zuhany rendszeresen, és miután a sportolóknak, egészen tisztában, kozmetikai, hogy használja, és ne használjon túl sok különböző scrubs, de egyébként akne foltok jelennek meg, újra és újra tartalmának.

Belső okai akne bőr az alábbiak szerint lehet összefoglalni:

  • Hormonok. Hormonok kapcsolódó akne nevezzük androgének. Ezek eredetileg férfi hormonok, de minden nő kell bizonyos mértékig. És különösen akkor valószínű, hogy magas az androgének, ha a kamaszkor. Egyes hormonális készítmények is növelheti a szervezetben - vagyis fogamzásgátló tabletták a hormonok szintjét. Androgének általában felelős a faggyútermelést, amely a következő oka a bőr akne is nevezték.
  • Faggyútermelést. Hormonok fokozhatja függvény faggyú-mirigyek a szervezetben található, és fejlődik a faggyú (vagy olaj vagy zsír). Magas faggyútermelést lehet túl sok a bőr és ebben az esetben olaj nem csak kenje meg a bőr (i. e. jellegű, hogy egy védő réteg a bőr), de is kitölti a bőr pórusait, és ily módon pattanások jelennek meg, csúnya, kívül és belül zsíros.
  • Baktériumok. Propionibacterium acnes baktériumok élnek az emberi bőrön is. A csíra létrejöhet biológiailag aktív anyagok, oldjuk fel a faggyú. Ebben az esetben a bőr lesz sérülékeny és külső munkatársak pattanások vannak kitéve. Tehát itt láthatjuk a szimbiózis, a külső és belső okai akne bőr - egy "belső" baktérium ad külső veszélyek előfeltételei.
  • A negyedik ok a kapcsolódó néhány kóros változások tüszők, amelyek hormonok is kapcsolható. Néha tüsző növekszik túl sok, hogy akne alakítható ki a falak, a bőr pórusai nőtt túl sok.
Megakadályozza a bőr akne 


comments powered by Disqus