Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Szépség és egészség  /  Hogyan lehet megszabadulni akne a test

Hogyan lehet megszabadulni a test akne

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Jennifer Greenwood (2016-06-15)
Hogyan lehet megszabadulni a test akne -A ' nem olyan könnyű, hogy megszabaduljon a pattanások. Különösen akkor, ha a test akne (között, hát akne ismert, hogy a legtöbb nehéz kiirtani és nyak akne a leg--bb fájdalmas). Most különböző akne kezelés gyógyszereket fejlesztettek, de persze, nem minden adott esetben hasznos lehet. Például ősi gyógyászat javasolja a kenetet pattanások nedv a vérfű.

Akne kezelés gyógyszer

Hogyan lehet megszabadulni a test akne? Sok forrásból javaslatot akne gyógyítására a szalicilsav. Vannak speciális krémek, a kábítószer-boltokban értékesített, és tudod is megpróbál. Egy másik jól ismert gyakran használt akne kezelés gyógyszer összetevője benzoil-peroxid, amit lehet használni, hogy törölje a sérült bőrt.

Gyakran jó eredményeket elérni a benzoil-peroxid vagy szalicilsav törölgette acnes, és majd elkenődött az alfa-savakat tartalmazó krémek alkalmazásával - ezek a krémek segítségével, hogy törölje le a halott bőr sejtek, amelyek megakadályozzák, hogy a szárítás a bőr). Sajnos, ezek a vegyi anyagok gyakran hozzák veszélyes mellékhatásai lehetnek: és a kiütések.

Vannak természetes akne kezelés gyógyszer a test akne gyógyítására. Ezek a termékek jönnek a tablettát, hogy kezelje akne krémek, tiszta bőr, a külső és belső formáját. E gyógyszerek a akne kezelés abszolút biztonságos, de gyakran segít lassabb majd vényköteles gyógyszerek.

Például a szenvedő észlelheti első javulás után az első kérelmet a benzoil-peroxid, és lehet, hogy pár nappal a természetes akne terméket, hogy segítsen. Mégis sok test akne szenvedők inkább természetes akne kezelés gyógyszer, mert ezek akne kezelésére a test, mellékhatások nélkül.

Vannak speciális test mosás szándékos részére akne gyógyítására. Áztatás egy forró fürdő akkor lehet hasznos, különösen, ha a fent említett mosás használ.

Hogyan lehet megszabadulni a test akne?

Van néhány dolog, ami nem kell a test akne. Először is minden esetben Ön nem bozót, pop, sem eltávolítani semmilyen hasonló módon. Az egyetlen dolog, meg kell tennie, hogy mossa a pattanások, és kezelésére egy krémmel, vagy egy másik előkészítése. Súroló, popping, vagy karcolás akne, még nagyobb problémák a bőr vezethet. Akkor is kell nem túl vastag és durva munkaruhát viselniük; Ne feledje, hogy a test akne ellen súrlódás is irritálja ez.

De mint minden más betegség esetében a leghatékonyabb módja annak nem, hogy megtudja, hogyan lehet megszabadulni a test akne. A leghatékonyabb módja, hogy megakadályozzák az akne. Hogy miért kell gondos megválasztásában, hogy ruhát a képzés, van egy rendszeres zuhany vagy fürdő, fordítson figyelmet a diéta, különösen ha önnek van akármi túlérzékenység, bírság, vigyáz az egészségre és a kockázata, hogy minden akne, valamint az egyéb problémák a bőr, jelentősen csökkenti.

Megtalálni a legjobb akne kezelés gyógyszer 


comments powered by Disqus