Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Szépség és egészség  /  Külső okai Akne

Külső okai Akne

Az Egészségügyi Központ cikke

Külső okai Akne Okai Akne lehet olyan változatos, mint a méretű ezek a csúnya foltok. Mik ezek? Az egyik leggyakoribb oka, a Miért jelenik meg a akne akármi probléma-val hormonok. Ez a probléma, annak viszont okozhatja kor problémákat (azaz a pubertás korban, ami gyakran jár tört hormonok és sok akne foltok minden szervezetben), vagy fogamzásgátló tabletták, vagy valami hormonális betegség stb.

Külső okai Akne

De itt fogunk beszélni, hogy külső okok akne, vagyis azokat, amelyek nem kapcsolódnak a hormonok és tevékenységét a faggyúmirigyek, vagy bármely más szervek (általában az azonos hormonok hiperaktivitás miatt ezek a mirigyek is válik hiperaktív és a nyugtalanság, akkor generálását olaj nagy mennyiségben, amely provokálja a fulladás a pórusok és pattanások eredményeként).

Tehát mi a külső okai Akne? Azt lehet mondani, hogy néhány ezek a szokások és viselkedés a személy, aki a súlyos akne, és a többinek ténylegesen nem függ a személy. Például olyan káros szokások, mint szedés , és szorította az akne is nevezett, mint az egyik legelterjedtebb oka minden típusú akne. Ha követed az ilyen szokás, fogsz egy zárt kör - szorította az akne gyakran vezet egy új nyomkövetési (vagy több acnes, vagy valami még rosszabb, mint a gyulladások, és még hegek).

Bőrápolás

Rossz bőrápolási egyike a közös külső okok akne - különösen azok számára, akik valamilyen fizikai képzés, vagy csak meleg országokban él. Ez azért van, mert a verejték egyike a legerősebb kiváltó a pattanások megjelenése.

A második csoport áll többnyire környezeti tényezők - magas porlékonyság munkahely, sugárzás, valamint a hibás szépség aids, rossz öröklés stb. A legtöbb esetben ezek a tényezők is nagyon nehéz vagy lehetetlen, hogy megszüntesse.

Mindazonáltal egy mindig csökkentése külső okai Akne és megakadályozza a bőr probléma. Könnyebb, mint a gyógyszeres kezelés a megelőzés, - ez egyetemes szabály vonatkozik a pattanások is. Persze ha eltávolítunk olyan tényező, amit tud okoz akne, és ez attól függ, hogy - lesz, hogy döntő lépés előre a harcban.

Csökkenti a külső okai Akne 


comments powered by Disqus