Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Szépség és egészség  /  Okai felnőtt Akne

Oka a felnőtt akne

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Jennifer Greenwood (2019-04-08)
Oka a felnőtt akne  Felnőtt akne okoz lehet olyan változatos, mint a méretű ezek a csúnya foltok. Mik ezek? Az egyik leggyakoribb oka a Miért jelenik meg a akne egy probléma-val hormonok. Ez a probléma, annak viszont okozhatja életkorral kapcsolatos problémák. Bár ez gyakran történik közben pubertás korban, amely gyakran jár együtt tört a hormonok és minden szervezetben sok akne foltok, akne, a felnőttek esetében ez gyakran okoz hormonális változások vagy fogamzásgátló tabletták.

Csakúgy, mint bármely betegség oka, vagy csak oka a semmit, hogy kap, és hogy kapcsolódik a testünk pattanások is okozott, vagy belső vagy külső tényezők. Kezdjük a hangsúly a belső okai Akne felnőtteknél.

Belső okai Akne felnőtt

Belső okai Akne felnőtt lehet igazán rosszindulatú és az átlag - Ön csak nem tudom, honnan jönnek!

Ha külső okai Akne kiszámítható, bizonyos mértékig, belső okai Akne lehet igazán jelennek meg ok nélkül - úgy tűnik, hogy engedelmeskednek-e minden higiéniai szabályok, akkor egy zuhany, rendszeresen, és miután egy sport, képzés, te teljesen tisztában van a tartalom kozmetikai, hogy használja, és ne használjon túl sok különböző scrubs, de egyébként akne foltok jelennek meg újra és újra.

Internal causes of acne
Belső okai Akne
Belső okai Akne a következőképpen lehet összefoglalni:

  • Hormonok. Hormonok kapcsolódó akne nevezzük androgének. Ezek eredetileg férfi hormonok, de minden nő kell bizonyos mértékig. És különösen akkor valószínű, hogy magas az androgének, ha a kamaszkor. Egyes hormonális készítmények is növelheti a szervezetben - vagyis fogamzásgátló tabletták a hormonok szintjét. Androgének általában felelős a faggyútermelést, amely a következő oka a bőr akne is nevezték.
  • Faggyútermelést. Hormonok fokozhatja függvény faggyú-mirigyek a szervezetben található, és fejlődik a faggyú (vagy olaj vagy zsír). Magas faggyútermelést lehet túl sok a bőr és ebben az esetben olaj nem csak kenje meg a bőr (i. e. jellegű, hogy egy védő réteg a bőr), de is kitölti a bőr pórusait, és ily módon pattanások jelennek meg, csúnya, kívül és belül zsíros.
  • Baktériumok. Propionibacterium acnes baktériumok élnek az emberi bőrön is. A csíra létrejöhet biológiailag aktív anyagok, oldjuk fel a faggyú. Ebben az esetben a bőr lesz sérülékeny és külső munkatársak pattanások vannak kitéve. Tehát itt láthatjuk a szimbiózis, a külső és belső okainak akne - egy "belső" baktérium ad külső veszélyek előfeltételei.
  • A negyedik ok a kapcsolódó néhány kóros változások tüszők, amelyek hormonok is kapcsolható. Néha tüsző növekszik túl sok, hogy akne alakítható ki a falak, a bőr pórusai nőtt túl sok.

Külső okok a felnőtt akne

Most vizsgáljuk meg külső okai Akne felnőtteknél, vagyis azokat, amelyek nem kapcsolódnak a hormonok, vagy a faggyúmirigyek vagy bármely más szervek tevékenységének (általában az azonos hormonok hiperaktivitás miatt ezek a mirigyek is válik hiperaktív és a izgatottság, akkor generálását olaj nagy mennyiségben, amely provokálja a fulladás a pórusok és pattanások eredményeként).

External causes of acne
Külső okai Akne
Tehát mi a külső okai Akne a felnőttek? Azt lehet mondani, hogy néhány ezek a szokások és a viselkedés az a személy, aki a súlyos akne, és a többinek ténylegesen nem függ a személy. Például olyan káros szokások, mint szedés , és szorította az akne is nevezett, mint az egyik legelterjedtebb oka minden típusú akne.

Ha követed az ilyen szokás, fogsz egy zárt kör - szorította az akne gyakran vezet egy új nyomkövetési (vagy több acnes, vagy valami még rosszabb, mint a gyulladások , és még a hegek vagy a bőrpigmentáció).

Felnőtt bőrápolás

Rossz felnőtt skin care is egy közös külső okok akne - különösen azok számára, akik valamilyen fizikai képzés, vagy csak meleg országokban él. Ez azért van, mert a verejték egyike a legerősebb kiváltó a pattanások megjelenése.

A második csoport áll többnyire környezeti tényezők - magas porlékonyság dolgozó helyeken, sugárzás, valamint a hibás szépség aids, rossz öröklés stb. A legtöbb esetben ezek a tényezők is nagyon nehéz vagy lehetetlen, hogy megszüntesse.

Mindazonáltal, az egyik mindig is, csökkenti a felnőttkori pattanások oka , és megakadályozzák a bőr probléma. Könnyebb, mint a gyógyszeres kezelés a megelőzés, - ez egyetemes szabály vonatkozik a pattanások is. Persze ha eltávolítunk olyan tényező, amit tud okoz akne, és ez attól függ, hogy - lesz, hogy döntő lépés előre a harcban.

Smink és akne

Van-e bármilyen kapcsolat smink és akne? Igen, smink egyike okozza a felnőtt akne. Nincs olyan érzés, vagy valami. Eléggé megállapított tény, és minden ember, aki aggódik a bőr termékek különösen és az egészségügyi általános, hogy körülbelül azonos. Itt beszélünk, főleg a nők, mert biztosan minden "smink kérdések" aggodalomra ad okot a nők sokkal több, mint a férfiak.

Acne caused by makeup
Akne okozta smink
És minden nő kell tudni milyen smink, ő felhasználhatja elkerülése érdekében az ilyen széles körű és zavaró baj mint akne. Kozmetikai, melyik okok akne, azonban, és minden, annak ellenére, hogy széles körben használják, és sok nő még mindig használ ez, és panaszkodnak, hogy akne, csak anélkül, hogy tudnánk, mi az oka, hogy baj van.

Akne okozta smink

Valójában a válasz, mint ez történik gyakran, egyszerűen rejlik a felszínen. Gondozása a bőre nem kell egy rögeszme, bár bizonyos esetekben a nők. De mégis akne és "akne okozta smink" különösen hajlamosak jelenik meg, ha a felnőtt bőrápoló hiányos... vagy alapvetően handless.

Ilyen fumbling viselkedés tekintetében többnyire kézi eltávolítása akne, nevezetesen, szorította, és a szedés. Azonban ez nem kapcsolódik a fő téma, bár ez lesz nagyon fontos, szinte ugyanezen okok miatt.

What is non-obsessive skin care?
Mi a nem megszállott bőrápolás?
Mit értünk "nem megszállott bőrápolás" beszél?

  • Kozmetikai kell egy élet célja. Persze-a ' jó néz ki jól, de vannak esetek, amikor nem tesszük magunkat több vonzó-val smink. Eltekintve attól a ténytől, hogy a szeretett személy lehet szerelmes valaki, amikor végül meglát maquillage nélkül lehet csak elrontani bőre, valamilyen módon, vagy egy másik.
  • Nem tanácsos használni a túl sok scrubs - ők bozót annyira, hogy ez lesz a bőre, túl vékony és sérülékeny.
  • Megpróbál-hoz válassza ki a smink, a pattanások hajlamos bőr. És túl finom por nem is ajánlott - akarsz e porok-hoz kap-ba minden mikroszkópikus lyukak a bőr? Egyszerűen kitöltésével a lyukak (vagy pórusokat vagy tüszők) az első szakasz a pattanások kialakulását.
Van egy kapcsolat a smink és a pattanások - és ez csak egy egyszerű illusztráció. Ugyanaz van-val kozmetikai tartalmazó olaj - egy nagy ügynök pórusokat fulladás.

Összefoglaló

Ne essen pánikba, ha van egy rossz bőr. Csak hiszem, valamint arról, hogy a felnőtt akne okozza , és válassza ki a smink, a pattanások hajlamos bőr, hogy megakadályozzák az pattanások.

Tudjon meg többet az akne és pattanások oka 


comments powered by Disqus