Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Szépség és egészség

Felnőtt egészség

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Felnőtt egészség 

Ha úgy gondolja, a felnőtt egészség, akkor lehet gondolni különböző módon, hogy egészségesek maradjanak - a kézmosás és a vakcinák a rák megelőzésére. Jó neked! A döntéseket, hogy minden nap megy egy hosszú út felé előmozdítása felnőtt egészség.

Ugyanilyen fontos, hogy figyeljen a jelek és tünetek. Tudja, hogy melyik felnőtt egészségügyi figyelmeztető jelek orvosi ellátást érdemelnek, a megmagyarázhatatlan fogyástól vagy a bélszokások változásaitól a légszomjig és a hirtelen fejfájásig.

És természetesen a rendszeres fizikális vizsgálatok és a felnőtt egészségügyi szűrővizsgálatok fontos részét képezik a megelőző felnőtt egészségügyi ellátásnak. Tudja, hogy milyen szűrővizsgálatokra van szüksége, és milyen gyakran kell elvégeznie őket. A korai felismerés gyakran a sikeres kezelés kulcsa.

Egészséghírek között

A C-DOCTOR 30 millió dolláros támogatást kap a NIDCR-től a szövetek és szervek regenerálódásának kutatására

Kifüggesztett -ra Szombat, Május 30, 2020

A kezdeményezés célja, hogy hajt USC előre, mint az epicentruma szövet-és szerv-regenerációs kutatás.

A monoklonális antitest-terápia a HER2-pozitív DCIS-ben szenvedő betegek kiújulásának mérsékelt csökkenését

Kifüggesztett -ra Szombat, Május 30, 2020

A monoklonális antitest terápia hozzáadása a sugárterápiához nem érte el az N OncologRGy klinikai vizsgálatban az ipsilateralis emlőtumor kiújulási arányának 36% - os csökkenését az N OncologRGy klinikai vizsgálatban situ (DCIS) szenvedő nők esetében.

Ritka halálos betegség kapcsolódó coronavirus fertőzés látható gyermekeknél

Feltette péntek, május 29, 2020

Most, új bizonyítékok azt mutatják, hogy a gyermekek coronavirus betegség (COVID-19) tapasztalat a Kawasaki-szerű betegség, az úgynevezett multirendszer gyulladásos szindróma gyermekeknél (MIS-C). A szövődmény a toxikus sokk szindrómához, a szepszis miatt fellépő állapothoz kapcsolódik. Bár ritka, az állapot életveszélyes.Szépség és egészség

Akné és bőrápolás

Öregedés megelőzése
comments powered by Disqus