Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Szépség és egészség

Felnőtt Egészség

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Felnőtt Egészség 

Ha úgy gondolja, a felnőtt egészség, lehet gondolni különböző módon, hogy egészségesek maradjanak - a kézmosás és a vakcinák a rák megelőzésére. Jó neked! A döntéseket, hogy minden nap megy egy hosszú út felé előmozdítása felnőtt egészség.

Ugyanilyen fontos, hogy figyeljen a jelek és tünetek. Tudja, mely felnőtt egészségügyi figyelmeztető jelek érdemelnek orvosi ellátást, a megmagyarázhatatlan fogyás vagy változások a bél szokások légszomj és hirtelen fejfájás.

És természetesen a rendszeres fizikális vizsgálatok és a felnőtt egészségügyi szűrővizsgálatok fontos részét képezik a megelőző felnőtt egészségügyi ellátásnak. Tudja, milyen szűrővizsgálatokra van szüksége, és milyen gyakran kell elvégezni őket. A korai felismerés gyakran a sikeres kezelés kulcsa.

Egészséghírek

Könnyű érintés a bőrön elveszti örömét a migrénes emberekben

Posted on péntek, február 14, 2020

A Cefalalgia című folyóiratban, a Nemzetközi Fejfájás Társaság hivatalos lapjában megjelent friss tanulmány a migrénes betegek érzékszervi jellemzőire épül.

A tudósok izolálják az egyes sejteket okozó autoimmun betegség

Posted on péntek, február 14, 2020

A kutatók otthont a sejtek, amelyek miatt egy autoimmun betegség merül fel a szervezetben. A tanulmány, megjelent a lapban Cell 2020 februárjában, részeként a távoli Remény Research projekt, jelentések a felfedezés.

Az "intelligens" kötések megkönnyíthetik a nehezen kezelhető sebek gyógyulását

Posted on csütörtök, február 13, 2020

A krónikus és nem gyógyuló sebek - a cukorbetegség egyik legpusztítóbb szövődménye és a végtagamputáció vezető oka - évente amerikaiak millióit érinti. Ezeknek a sebeknek a komplex jellege miatt a megfelelő klinikai kezelés korlátozott volt.Szépség és egészség

Akné és bőrápolás

Öregedés megelőzése
comments powered by Disqus