Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Szépség és egészség

Felnőtt egészségét

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Felnőtt egészségét 

Ha úgy gondolja, a felnőtt egészségét, azt gondolhatja, a különböző módszereket, hogy egészségesek – a kézmosás és vakcinák rák megelőzésére. Jó neked! A döntések, amiket minden nap megy egy vágyódik út felé elősegítése felnőtt egészségét.

Ugyanilyen fontos, hogy fordítsanak figyelmet a jelek és tünetek. Hogy felnőtt egészségügyi figyelmeztető jelek merit medical felhívja a figyelmet, a megmagyarázhatatlan fogyás vagy változások a székelési szokások a fulladás a levegőt, és hirtelen fejfájás.

És természetesen a rendszeres fizikai vizsgákon és a felnőtt egészségügyi szűrővizsgálatok felnőtt megelőző egészségügyi ellátás fontos része. Tudom, melyik van szüksége szűrővizsgálatok és milyen gyakran kell őket tenni. Korai nyomozás gyakran a kulcs a sikeres kezelés. 

Egészséghírek

A kórházakban az MRSA emelkedése kapcsolódó közös fertőtlenítőszer

Posted on szerda, március 13, 2019

Egy új tanulmány talált egy esetleges kapcsolatot a kórházakban fertőtlenítőszerek használata és a methicillin-rezisztens Staphylococcus aureus (MRSA) a beteg kórteremben.

Robotok használata autizmus terápia, a gyermekek számára

Posted on szerda, március 13, 2019

Autista gyermekek hiányzik az alapvető szociális és kommunikációs készségek, és a típusát és súlyosságát, a tapasztalt tünetek széles körűek. Mert ilyen sokféle módon kifejezni az érzelmeiket, nehéz felmérni, hogy hogyan foglalkoznak ezek a terápia gyógytornászok.

Kutatók fejlesztése új molekula, amely leállítja a szívelégtelenség progressziójának

Posted on szerda, március 13, 2019

Egy kutatócsoport Brazília és az Egyesült Államok kifejlesztett egy molekula, amely megállítja a progresszió a szívelégtelenség, és javítja a szív képes pumpálni a vért.Szépség és egészség

Akné és bőrápolás

Öregedés megelőzése
comments powered by Disqus