Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Szépség és egészség

Felnőttkori egészség

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Felnőttkori egészség 

Ha úgy gondolja, a felnőtt egészségének, azt gondolhatja, különböző módon, hogy felfüggeszti az egészséges-a kézmosás és a vakcinák a rák megelőzésére. Jó neked! A döntéseket akkor, hogy minden nap hosszú utat felé előmozdítása felnőtt egészségét.

Ugyanilyen fontos, hogy fordítson figyelmet a panaszok és tünetek. Tudja, hogy mely felnőtt egészségügyi figyelmeztető jelek érdemel orvosi figyelmet, a megmagyarázhatatlan fogyás vagy változások székelési szokások légszomj és hirtelen fejfájás.

És persze, a rendszeres fizikai vizsgák és a felnőtt egészségügyi szűrővizsgálatok fontos részét képezik a megelőző felnőtt egészségügyi ellátás. Tudja, hogy milyen szűrési vizsgálatokat van szüksége, és milyen gyakran, hogy azok megtették. A korai felismerés sokszor a sikeres gyógykezelés kulcsa.

Egészséghírek

WPI kutatók fejlődő miniatürös eszköz mérésére baba vér oxigén szintje

Posted on péntek, november 15, 2019

A kutatók a Worcester Polytechnic Institute fejleszt egy érzékelő akkora, mint egy Band-Aid, amely méri a baba vér oxigén szintje, létfontosságú jelzi a tüdő hatékonyságát, és hogy a baba szövet kap megfelelő oxigénellátást.

Új kezelés megállít földimogyoró allergia részére 6 hét-val egyes dózis

Kifüggesztett -ra csütörtök, november 14, 2019

Egy kis tanulmány megjelent a folyóiratban JCI Insight november 14-én, 2019, azt sugallja, hogy az ellenanyag kezelés segíthet az emberek súlyos allergia mogyorót enni egy kis mennyiségű földimogyoró-tartalmú élelmiszerek mindössze két héttel később, anélkül, hogy bármilyen rossz hatást. Ez látszik-hoz mutat amit ez egy biztos, böjt és hatásos kezelés részére étel allergia.

Ftalátok expozíciója és magas szintű stressz , késői terhességben a korai születéssel kapcsolatban

Kifüggesztett -ra csütörtök, november 14, 2019

A nők kitéve egyszerre a stressz és a műanyag adalékanyagok végén a terhesség fokozott kockázata a koraszülést, állapítja meg a tanulmány által Rutgers és más intézmények.Szépség és egészség

Akné és bőrápolás

Öregedés megelőzése
comments powered by Disqus