Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Szépség és egészség

Felnőtt egészség

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Felnőtt egészség 

Ha úgy gondolja, a felnőtt egészség, akkor lehet gondolni különböző módon, hogy egészségesek maradjanak - a kézmosás és a vakcinák a rák megelőzésére. Jó neked! A döntéseket, hogy minden nap megy egy hosszú út felé előmozdítása felnőtt egészség.

Ugyanilyen fontos, hogy figyeljen a jelek és tünetek. Tudja, hogy melyik felnőtt egészségügyi figyelmeztető jelek orvosi ellátást érdemelnek, a megmagyarázhatatlan fogyástól vagy a bélszokások változásaitól a légszomjig és a hirtelen fejfájásig.

És természetesen a rendszeres fizikális vizsgálatok és a felnőtt egészségügyi szűrővizsgálatok fontos részét képezik a megelőző felnőtt egészségügyi ellátásnak. Tudja, hogy milyen szűrővizsgálatokra van szüksége, és milyen gyakran kell elvégeznie őket. A korai felismerés gyakran a sikeres kezelés kulcsa.

Egészséghírek között

A VR segítségével pontosan mérheti a pillanatról-pillanatra adott érzelmi válaszokat

Posted on csütörtök, október 15, 2020

Az emteq labs új kutatása azt mutatja, hogy a VR most először használható fel a pillanatról-pillanatra történő érzelmi válaszok pontos mérésére.

A tudósok olyan érzékelőfehérjét találnak, amely lehetővé teszi a normális húgyhólyag működést

Posted on csütörtök, október 15, 2020

A scripps research tudósai által vezetett csapat megállapította, hogy a fő érzékelőfehérje, amely lehetővé teszi az érintési érzékünket, szintén a teljes hólyag érzésének alapját képezi, és lehetővé teszi a normális húgyhólyag funkciót.

A tudósok új módszert fedeznek fel az elveszett egysejtű RNS-szekvenálási információk visszakeresésére

Posted on szerda, október 14, 2020

Szekvenálás RNS az egyes sejtek is felfedi a nagy mennyiségű információt arról, hogy mit csinálnak ezek a sejtek a szervezetben. MIT kutatók most jelentősen növelte az információ mennyisége gyűjtött minden egyes ilyen sejtek, módosításával az általánosan használt Seq-Well technika.Szépség és egészség

Akné és bőrápolás

Öregedés megelőzése
comments powered by Disqus