Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Szépség és egészség

Felnőttkori egészség

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Felnőttkori egészség 

Ha úgy gondolja, a felnőtt egészségének, azt gondolhatja, különböző módon, hogy felfüggeszti az egészséges-a kézmosás és a vakcinák a rák megelőzésére. Jó neked! A döntéseket akkor, hogy minden nap hosszú utat felé előmozdítása felnőtt egészségét.

Ugyanilyen fontos, hogy fordítson figyelmet a panaszok és tünetek. Tudja, hogy mely felnőtt egészségügyi figyelmeztető jelek érdemel orvosi figyelmet, a megmagyarázhatatlan fogyás vagy változások székelési szokások légszomj és hirtelen fejfájás.

És persze, a rendszeres fizikai vizsgák és a felnőtt egészségügyi szűrővizsgálatok fontos részét képezik a megelőző felnőtt egészségügyi ellátás. Tudja, hogy milyen szűrési vizsgálatokat van szüksége, és milyen gyakran, hogy azok megtették. A korai felismerés sokszor a sikeres gyógykezelés kulcsa.

Egészséghírek

Megkülönböztető jellemzői tüdőrák lehet kulcsa a személyre szabott terápiák

Posted on péntek, szeptember 13, 2019

Melbourne kutatók felfedezték, hogy a kulcs a személyre szabott terápiák bizonyos típusú tüdőrák lehet összpontosítani a különbségeket, nem a hasonlóságokat.

B sejtek fontos szerepet játszanak az immunterápia a melanoma

Posted on péntek, szeptember 13, 2019

Az EMBL európai bioinformatikai Intézete és a bécsi Orvostudományi Egyetem kutatói megállapították, hogy a B sejtek fontos szerepet játszhatnak a melanoma immunterápiában.

SkinVision algoritmus érzékeli 95%-a bőrrák , tanulmány megállapítja,

Posted on péntek, szeptember 13, 2019

Az Erasmus University Medical Center (Erasmus MC) által Hollandiában dolgozó kutatók nemzetközi csoportja azt határozta meg, hogy a SkinVision – az első CE-jelöléssel ellátott bőrrák -alkalmazás kiterjedt klinikai vizsgálatok alapján – 95,1 %-a kimutatására a leggyakoribb formája a bőrrák.Szépség és egészség

Akné és bőrápolás

Öregedés megelőzése
comments powered by Disqus