Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Szépség és egészség

Felnőtt egészség

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Jennifer Greenwood (2021-01-03)
Felnőtt egészség 

Ha a felnőtt egészségre gondolunk– gondoljunk csak az egészségünk különböző módjaira – a kézmosástól és a vakcináktól a rákmegelőzésig. Jó neked! A döntéseket, hogy minden nap megy egy hosszú út felé előmozdítása felnőtt egészség.

Ugyanilyen fontos, hogy figyeljen a jelekre és tünetekre. Tudja, mely felnőtt egészségügyi figyelmeztető jelek érdemelnek orvosi ellátást, a megmagyarázhatatlan fogyás vagy változások a bél szokások légszomj és hirtelen fejfájás.

És természetesen a rendszeres fizikális vizsgálatok és a felnőtt egészségügyi szűrővizsgálatok fontos részét képezik a megelőző felnőtt egészségügyi ellátásnak. Tudja, hogy mely szűrővizsgálatok van szüksége, és milyen gyakran, hogy azokat tenni. A korai felismerés gyakran a sikeres kezelés kulcsa. 

2018.

Ebola túlélő lehet, hogy megkezdte a legújabb járvány -- 5 évvel később

Posted on 2021. március 16. kedd

Egy genetikai elemzés megállapította, hogy a jelenlegi guineai ebolajárvány valószínűleg a 2014-2016-os járvány túlélőjével kezdődött, akinek a heréi szunnyadó vírust rejtenek.

Több ország felfüggeszti az AstraZeneca vakcina használatát

Posted on 2021. március 15. hétfő

Több ország is felfüggesztette az AstraZeneca COVID-19 vakcina kifejlesztését, mert a jelentések szerint a vakcina vérrögökhöz köthető.

"Race Gap" a szív egészsége alig változott az elmúlt 20 évben

Posted on 2021. március 15. hétfő

Új kutatások azt mutatják, fekete amerikaiak, akik élnek a vidéki területeken két-háromszor nagyobb valószínűséggel halnak meg a cukorbetegség és a magas vérnyomás, mint a fehér vidéki emberek.Szépség és egészség

Akné és bőrápolás

Öregedés megelőzése
comments powered by Disqus