Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Szépség és egészség

Felnőttkori egészség

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Felnőttkori egészség 

Ha úgy gondolja, a felnőtt egészségének, azt gondolhatja, különböző módon, hogy felfüggeszti az egészséges-a kézmosás és a vakcinák a rák megelőzésére. Jó neked! A döntéseket akkor, hogy minden nap hosszú utat felé előmozdítása felnőtt egészségét.

Ugyanilyen fontos, hogy fordítson figyelmet a panaszok és tünetek. Tudja, hogy mely felnőtt egészségügyi figyelmeztető jelek érdemel orvosi figyelmet, a megmagyarázhatatlan fogyás vagy változások székelési szokások légszomj és hirtelen fejfájás.

És persze, a rendszeres fizikai vizsgák és a felnőtt egészségügyi szűrővizsgálatok fontos részét képezik a megelőző felnőtt egészségügyi ellátás. Tudja, hogy milyen szűrési vizsgálatokat van szüksége, és milyen gyakran, hogy azok megtették. A korai felismerés sokszor a sikeres gyógykezelés kulcsa.

Egészséghírek

Szakértők megvitassák 5G egészségügyi kockázatok hálózati kapcsolók az Egyesült Királyságban

Kifüggesztett hétfőn, július 15, 2019

Mivel az 5G mobil hálózat elindul néhány brit városokban, szakértők megvitatják, hogy van-e megbízható bizonyítékot arra utalnak, hogy az emberek aggódnak.

A kutatás fényt von a napon kiváltott DNS-károsodás és javítás

Kifüggesztett hétfőn, július 15, 2019

Ez egy jól ismert tény, hogy a nap ultraibolya sugarai károsíthatja a bőrt. Most, egy új tanulmány fényt borít, hogy mi történik, miután DNS-károsodás, és hogy a szervezet kezdeményezi javítás.

Veravas elindítja a fejlett megoldásokat, hogy foglalkozzon biotin interferencia diagnosztikai vizsgálatok

Posted on péntek, július 12, 2019

Veravas, Inc., egy feltörekvő diagnosztikai cég, elindított egy portfólióját a termékek, amelyek javíthatják a pontosságát a jelenlegi diagnosztikai vizsgálati eredmények azáltal, hogy segíti a laboratóriumi szakemberek felderítése és kezelése biotin interferencia betegek mintákat VeraTest biotin és VeraPrep biotin.Szépség és egészség

Akné és bőrápolás

Öregedés megelőzése
comments powered by Disqus