Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Szépség és egészség

Felnőtt egészség

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Jennifer Greenwood (2021-01-03)
Felnőtt egészség 

Ha úgy gondolja, a felnőtt egészség, akkor lehet gondolni különböző módon, hogy egészségesek maradjanak - a kézmosás és a vakcinák a rák megelőzésére. Jó neked! A döntéseket, hogy minden nap megy egy hosszú út felé előmozdítása felnőtt egészség.

Ugyanilyen fontos, hogy figyeljen a jelek és tünetek. Tudja, hogy melyik felnőtt egészségügyi figyelmeztető jelek orvosi ellátást érdemelnek, a megmagyarázhatatlan fogyástól vagy a bélszokások változásaitól a légszomjig és a hirtelen fejfájásig.

És természetesen a rendszeres fizikális vizsgálatok és a felnőtt egészségügyi szűrővizsgálatok fontos részét képezik a megelőző felnőtt egészségügyi ellátásnak. Tudja, hogy milyen szűrővizsgálatokra van szüksége, és milyen gyakran kell elvégeznie őket. A korai felismerés gyakran a sikeres kezelés kulcsa. 

Egészséghírek között

COVID védőoltások leglassabb a legnehezebb hit államok

Posted szerdán, január 13, 2021

Az Egyesült Államok kormányának versenye, hogy visszaverje a világjárványt vakcinákkal - a Warp Speed hadműveletnek nevezik - az utolsó fázisában megingott: Egyre égetően szükséges dózisok a nyilvánosság számára.

Tanulmány: College Campuses Vannak COVID "Superspreaders"

Posted szerdán, január 13, 2021

Egyes kampuszokon minden ötödik diák megfertőződött a vírussal az őszi időszak végére. Négy iskolában több mint 5000 eset volt.

A "Mikrobiomák" befolyásolhatják a COVID-19 súlyosságát

Posted szerdán, január 13, 2021

Egyensúlyhiány a mikrobiom okozhat folyamatos gyulladásos tünetek, gyakran nevezik "hosszú távú" COVID, a kutatók hozzá.Szépség és egészség

Akné és bőrápolás

Öregedés megelőzése
comments powered by Disqus