Egészségügyi Központ

Egészségügyi Központ

Nemzetközi Egészségügyi Hálózat

Kezdőlap  /   Szépség és egészség

Felnőttkori egészség

Az <em>Egészségügyi Központ</em> cikkeAz Egészségügyi Központ cikke

© Jennifer Greenwood (2019-02-01)
Felnőttkori egészség 

Ha úgy gondolja, a felnőtt egészségének, azt gondolhatja, különböző módon, hogy felfüggeszti az egészséges-a kézmosás és a vakcinák a rák megelőzésére. Jó neked! A döntéseket akkor, hogy minden nap hosszú utat felé előmozdítása felnőtt egészségét.

Ugyanilyen fontos, hogy fordítson figyelmet a panaszok és tünetek. Tudja, hogy mely felnőtt egészségügyi figyelmeztető jelek érdemel orvosi figyelmet, a megmagyarázhatatlan fogyás vagy változások székelési szokások légszomj és hirtelen fejfájás.

És persze, a rendszeres fizikai vizsgák és a felnőtt egészségügyi szűrővizsgálatok fontos részét képezik a megelőző felnőtt egészségügyi ellátás. Tudja, hogy milyen szűrési vizsgálatokat van szüksége, és milyen gyakran, hogy azok megtették. A korai felismerés sokszor a sikeres gyógykezelés kulcsa.

Egészséghírek

Porkoláb-hoz megakadályoz akne okozott mellett próbamunka

Kifüggesztett szerdán, január 15, 2020

Azok ütő a tornaterem figyelembe véve a New Year 's állásfoglalások valószínűleg nyújtotta előnyöket, beleértve a jobb általános egészségi állapot és a hangulat.

A tanulók tünetei nem megbízhatóak, hogy felfedje a levegő minőségét az iskolai épületekben

Kifüggesztett szerdán, január 15, 2020

A beltéri levegő minőségével kapcsolatos problémákkal, például nedvesség okozta károsodások, hőmérsékleti problémák vagy rossz szellőzés esetén a tanulók valamivel több tünetet tapasztalnak, mint azokban az épületekben, ahol a feltételek jónak értékelik a szakértői értékelés alapján.

A biomaterial alapú vakcinának lehetősége van teljesen megszüntetni az AML-sejteket

Kifüggesztett kedden, január 14, 2020

Akut myeloid leukémia (AML) egy halálos vérrák származik, hogy a csontvelőben, és megöli a legtöbb áldozat öt éven belül. Kemoterápia volt a standard AML kezelés több mint 40 év, és bár gyakran okoz a rák bemegy elengedés, ritkán teljesen megszünteti a rákos sejteket, ami aztán a betegség megismétlődésének közel felében kezelt betegek.Szépség és egészség

Akné és bőrápolás

Öregedés megelőzése
comments powered by Disqus